Un antrenor de box, băgat în spital de frații iubitei sale. Cei doi bărbați au fost reținuți

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 28.10.2023 - 08:35
Un antrenor de box, băgat în spital de frații iubitei sale. Cei doi bărbați au fost reținuți - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Doi fraţi, cercetaţi pentru lovirea unui antrenor de box din Bistriţa în vârstă de 30 de ani, care ajuns în stare gravă la spital, au fost reţinuţi vineri seara, în urma a patru percheziţii efectuate de poliţişti în municipiu şi în comuna Şintereag.

SHARE

"În cursul zilei de 27 octombrie 2023, în vederea administrării probatoriului în cauză, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară emise de instanţa de judecată, în localităţile Bistriţa şi Şintereag, fiind identificate şi ridicate diferite mijloace materiale de probă.

În continuarea cercetărilor, trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei în baza mandatelor de aducere pentru audieri, iar faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi vătămare corporală.

Citește și: Cum s-a trezit un bărbat cu 10 mii de lei în cont fără să facă nimic. Ce scria la detalii transfer

La data de 28 octombrie 2023, cele două persoane reţinute, în vârstă de 33, respectiv 28 de ani, vor fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare preventivă", a transmis IPJ în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un antrenor de box, băgat în spital de frații iubitei sale

Incidentul în care au fost implicaţi cei doi fraţi şi antrenorul de box s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în seara zilei de 20 octombrie, după ce boxerul ar fi avut un conflict cu concubina sa, cu care are un bebeluş.

Aceasta ar fi solicitat ajutorul celor doi fraţi, care s-au deplasat la adresa la care locuia femeia, situaţia degenerând într-o altercaţie sfârşită pe scara blocului prin rănirea gravă, în special în zona capului, a sportivului.

În urma evenimentului, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa s-a înregistrat un dosar penal vizând infracţiunile de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe şi violenţă în familie.

Citește și: O taxă la stat va crește cu 500% de la 1 ianuarie 2024. De ce s-a luat această măsură drastică

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Parchet, la data de 24 octombrie, ca urmare a probatoriului administrat, cei doi fraţi au dobândit calitatea de suspecţi, amândoi fiind cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, iar unul dintre ei este bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Potrivit unor surse judiciare, cea de-a treia persoană audiată vineri, alături de bărbaţii reţinuţi, este concubina sportivului.

Familia antrenorului de box şi prietenii acestuia susţin că dosarul ar trebui tratat ca o tentativă de omor şi că ar trebui să se ia măsuri inclusiv faţă de concubina sportivului, pe care o acuză că ar fi premeditat agresiunea.

Din aceste motive, apropiaţii sportivului au organizat, în ultima săptămână, o rugăciune comună în faţa spitalului, întâlniri-protest în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa şi grupuri de discuţie în mediul online, ocazii în care au cerut "să se facă dreptate" în acest caz, apreciind că varianta prezentată anchetatorilor de concubină şi de cei doi suspecţi reţinuţi nu este cea reală.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te