Ultimele zile în care puteți recomanda oameni de excepție pentru Top 100 Români de Pretutindeni–2021

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.07.2021 - 18:48
Foto: repatriot.ro

Inițiativa RePatriot de a promova românii de pretutindeni cu rezultate profesionale remarcabile a ajuns la a patra ediție.

SHARE

Români de valoare, care îi pot inspira și pe alți români de acasă sau care trăiesc peste hotare, vor fi cunoscuți, recunoscuți și apreciați în cadrul galei "Top 100 Români de Pretutindeni".

Mii de români din Diaspora sfințesc locul în care trăiesc și munc esc, oameni apreciați în țările de adopție și ne dorim să identificăm și să premiem 100 dintre ei la Gala Top100, din cadrul RePatriot Summit, în fiecare an. Români care au excelat cu adevărat în 10 domenii cheie și care își doresc să se implice în dezvoltarea economică, culturală și socială a României.  

Prima ediție “Top 100 Români de Pretutindeni” a fost lansată în 2018 la Summitul Repatriot de la Alba Iulia, ca supliment al Revistei Newsweek România, în peste 6.000 de exemplare. A fost dorința noastră să arătăm că îi stimăm pe cei care fac cinste României oriunde s-ar afla.

Apoi a urmat ediția a doua în 2019 în care am premiat încă 100 de români remarcabili. Am căutat să nominalizăm persoane care au reușit să se afirme prin rezultate, proiecte și acțiuni admirabile, care locuiesc și profesează în afara țării, de cel puțin trei ani. Persoane care cred în viitorul României, în ideea de încurajare a românilor din străinătate de a menține legătura cu țara și de a se implica în dezvoltarea ei.  

A treia ediție, în 2020, a avut loc în condiții speciale din cauza pandemiei de COVID 19, dar Top 100 Români de Pretutindeni a fost făcut din nou, fiind premiați alți 100 de români care schimbă lumea.

Cea de-a patra ediție “Top 100 Români de Pretutindeni” va apărea în luna octombrie și vă invităm să nominalizați persoane care considerați că merită să fie în el. 

Știm că mai sunt zeci de mii de români care merită să fie în această listă și de aceea continuăm demersul nostru pentru ca în fiecare an să adăugăm oameni care merită să fie cunoscuți, recunoscuți și apreciați.

Sigur ați remarcat o mulțime de români din Diaspora care fac lucruri extraordinare în această perioadă și vă invităm să-i recomandați pe www.repatriot.ro/top100-romani-de-pretutindeni pentru Topul Repatriot, până la 1 august 2021. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.