TVR, înapoi în anii '90: revelion cu Garcea, cel care se opune măsurilor anti-COVID

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 30.12.2020 - 15:01
Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu/FOTO: Facebook

Dacă până în pandemie oamenii mergeau la petreceri în noaptea dintre ani, de data aceasta marea majoritate se va afla în fața televizoarelor. De aceea, posturile TV au organizat programe speciale care se adresează mai multor tipuri de publicuri.

SHARE

Pentru a 21-a oară, Dan Negru va realiza programul său special pentru Revelion.

“Revelionul Starurilor” va putea fi urmărit de la ora 22:00, în formatul cu care postul TV ne-a obișnuit deja: momente artistice combinate cu vedete costumate în diverse personaje, pe care invitații speciali vor trebui să îi demaște. Printre invitații din acest an se numără și Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Dorian Popa, dar și alții.

Însă asta nu e tot: Antena 1 a mai pregătit un program de Revelion, înaintea celui realizat de Dan Negru. “Show Și’așa”, de la ora 20:00, îi va avea gazde pe Mirela Vaida, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu. Împreună cu invitații, aceștia vor forma două echipe, care se vor întrece între ele.

Surpriză plăcută de la postul public de televiziune, care s-a decis să readucă în fața românilor două dintre programele cele mai îndrăgite: Vacanța Mare și Divertis.

Toni Grecu, împreună cu Monica Anghel, Jojo, Cătălin Neamțu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier, Andreea Doinea, Darie Valentin, Cătălin Cățoiu – Țeavă și Dragoș Mușat – Tetelu vor putea fi urmăriți pe 30 decembrie, de la ora 21:00, în Gala Premiilor Masca de Aur, unde vor fi premiate evenimentele-cheie sau cele mai amuzante care s-au petrecut în 2020.

Pe 31 decembrie, cu o oră înainte de miezul nopții va începe “Revelion la mine acas’”, cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Ulterior, de la 00:50, va începe “Un Revelion de tot râsul”, cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov şi Vlad Gălăţianu.

Cei care au fost dezamăgiți că nu au ajuns în acest an la Untold, unul dintre cele mai populare festivaluri din România, au motive de bucurie: în noaptea dintre ani, organizatorii festivalului au realizat un program special pentru ProTV, de la 23:30.

Postul Kanal D a pregătit pentru noaptea dintre ani un show cu muzică, dans, momente live, dar și Roata Norocului. “Hai noroc România”, prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi se va vedea de la 20:00 la 02:00 și va avea ca invitați pe Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoșeru, Emy Alupei, Gabriel Costin, Andrei Ciobanu, Ionuț Rusu, precum și alții, potrivit mediastandard.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.