Tânăra care și-a ucis prietena la mare, trimisă în judecată. Vinovata se află în arest preventiv

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 09.11.2023 - 16:20
Tânăra care și-a ucis prietena la mare, trimisă în judecată. Vinovata se află în arest preventiv - Foto: Presă / imagine cu caracter ilustrativ

Tânăra care şi-a ucis prietena, la Mangalia, la începutul lunii august, a fost trimisă în judecată. Dosarul urmează să fie soluţionat de magistraţii de la Tribunalul Constanţa.

SHARE

Adolescenta care și-a ucis cea mai bună prietenă în timp ce se aflau la mare a fost trimisă în judecată. Loredana, se află în arest preventiv din luna august, după ce s-a aflat de ororirele făcute.

Trimisă în judecată, după ce și-a ucis prietena

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat, joi, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei tinere, în stare de arest preventiv, pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic, scrie News.ro.

„În noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din staţiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne şi externe, consecinţa plăgii înţepate-tăiate de la nivel cervical, cu interesarea pachetului vascular de la acest nivel, apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia”, au precizat procurorii.

Anchetatorii au explicat că tânăra a furat cardul bancar al victimei şi a retras suma de 2.000 de lei.

„Totodată, în dimineaţa zilei de 06.08.2023, inculpata a sustras un card bancar al victimei ucise, iar, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanţei din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000 de lei, în două tranşe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold şi două retrageri efective de bani), bani pe care şi i-a însuşit fără drept”, au afirmat procurorii.

Citește și: Povestea fetei ucisă la Mangalia. Bătută de tată, omorâtă de prietenă. ”A fost foarte chinuită”

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.

În 6 august, în jurul orei 5:30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei femei.

Anchetatorii au stabilit că victima, o tânără de 18 ani din Vaslui a fost ucisă de o altă tânără, tot de 18 ani, din aceeaşi localitate. Cele două se cunoşteau de mai mulţi ani şi veniseră împreună pe litoral, unde se angajaseră cameriste la un hotel.

La un moment dat, agresoarea a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat colega. Apoi, i-a pus trupul într-un geamantan, a mers cu un taxi şi a abandonat-o sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Fata a fost prinsă în scurt timp de poliţişti şi şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

Citește și: Alina, tânăra găsită moartă sub o bancă, destin nedrept între un tată abuziv şi un sfârșit tragic

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te