Suspect prins în cazul crimei din Sibiu. Polițiștii susțin că a fost un conflict spontan

DE Florentina Enache | Actualizat: 23.06.2024 - 12:20
Suspect prins în cazul crimei din Sibiu. Polițiștii susțin că a fost un conflict spontan - Foto: arhivă (Imagine cu rol ilustrativ)

Polițiștii din Sibiu au prins un tânăr de 28 de ani, suspectat că l-ar fi omorât vineri noaptea pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din localitatea Șura Mare.

SHARE

Polițiștii au prins un tânăr de 28 ani, suspectat că l-ar fi omorât vineri noaptea pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din localitatea Șura Mare, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuieşte fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanţelor cot miterii faptei", a informat duminică IPJ Sibiu.

Citește și: Un bărbat de 40 de ani, omorât în bătaie pe o stradă din Sibiu. Poliția caută făptașul

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul va fi prezentat procurorului criminalist, care va decide asupra măsurilor ce urmează să fie luate, relatează Agerpres.

Bărbat bătut și ucis pe o stradă din Sibiu

Un bărbat din Şura Mare a fost ucis, vineri noaptea, pe o stradă din Sibiu, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Elena Welter.

„La data de 21.06.2024, în jurul orei 23,10, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconştientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale.

Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Şura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat.

Citește și: Filmul tragediei în care Raisa, fetița de 2 ani a fost ucisă. Suspectul, un minor a recunoscut tot

Întrucât, în urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei", a precizat reprezentanta IPJ Sibiu. 

De la ce a pornit totul?

Victima era alături de alte două persoane, pe o bancă din curtea bisericii Înălțarea Domnului, din Sibiu.

În momentul în care un cuplu a trecut pe lângă cei trei inși, victima a făcut o remarcă nepotrivită la adresa femeii, iar partenerul ei a sărit la bătaie. Bărbatul de 40 de ani a fost bătut până la moarte, iar cei doi amici ai săi au fost, de asemenea, loviți, relatează Observator.

Trupul a fost găsit întâmplător de către un trecător. Nimeni nu a sunat la 112.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te