Suporterii au făcut haos înainte de meciul Dinamo - UTA Arad. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene

DE Alin Crișan | Actualizat: 08.03.2024 - 21:32
Suporterii au făcut haos înainte de meciul Dinamo - UTA Arad. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene - Foto: Captură Digi/ Imagine cu caracter ilustrativ

Suporterii au făcut scandal înainte de meciul Dinamo – UTA. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene după ce fanii CSA Steaua au făcut haos.

SHARE

A fost scandal înainte de meciul Dinamo – UTA. Suporterii celor de la CSA Steaua, care au venit să încurajeze UTA, au intrat în conflict cu jandarmii.

Suporterii au făcut haos înainte de meciul Dinamo - UTA Arad. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene

Înaintea meciului, s-a stârnit un scandal uriaș între fanii lui Dinamo și suporterii celor de la UTA, care au fost asistați de galeria celor de la CSA Steaua.

Ultrașii steliști au intrat în conflict cu forțele de ordine, care s-au văzut nevoiți să folosească gazele lacrimogene pentru a calma spiritele.

Citește și: Trădare? Colegii cancelarului austriac cer România în Schengen? Cum e posibil?

În drum spre București, şi fanii arădeni au avut un conflict violent cu suporterii celor de la Universitatea Cluj.

Totul s-a petrecut în localitatea Dedulești, unde cele două grupări de suporteri s-au întâlnit. Jandarmii au intervenit și acolo.

Ce spune Jandarmeria

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC DINAMO București și FC UTA Arad, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Organizatorul evenimentului sportiv a permis prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, însă fără afișarea altor însemne în afara de cele care aparțin echipei FC UTA Arad.

Astfel, pe timpul deplasării suporterilor echipei CSA STEAUA București, între stația de tramvai Cașin și arena sportivă, aceștia nu au cooperat cu forțele de ordine, au forțat dispozitivul de jandarmi și au folosit materiale pirotehnice, motiv pentru care au fost folosite mijloacele de intervenție cu substanță iritant-lacrimogenă din dotarea jandarmilor.

De asemenea, în interiorul arenei sportive, înainte de începerea meciului de fotbal, suporteri ai echipei Dinamo, dispuși în Tribuna a II-a, au aruncat cu materiale pirotehnice către galeria echipei oaspete, dispusă în Peluza Sud.

Citește și: Halep, dezvăluire bombă: Proba de sânge, prelevată greșit la București. „Cel mai mare şoc din viaţă”

Totodată, aceștia au pătruns pe suprafața de joc, provocându-i pe suporterii oaspeți să participe la scandal, context în care, aceștia din urmă au coborât din peluză, pe suprafața de joc, alimentând conflictul.

Forțele de ordine au intervenit prompt pentru aplanarea situației, iar suporterii celor două echipe au fost dispersați către locurile prestabilite pentru aceștia.

Precizăm faptul că, în urma incidentelor, nicio persoană nu a fost rănită, iar în urma vizionării imaginilor operative vom aplica măsurile legale care se impun și vom reveni cu informații suplimentare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te