Strigătul disperat al unei mame în lupta fiicei ei cu o boală mortală: Vă implor, salvați-mi fetița!

DE Daniel Toșa | Actualizat: 08.05.2023 - 14:25
Strigătul disperat al unei mame în lupta fiicei ei cu o boală mortală: Vă implor, salvați-mi fetița! - Foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ

O dramă teribilă cutremură liniștea unei familii din  Vaslui, unde o mamă disperată își strigă durerea și necazul, încercând din răsputeri să-și salveze fiica de o afecțiune mortală - cancerul.

SHARE

O mamă din Vaslui luptă cu disperare pentru a-și salva fiica de 13 ani din ghearele morții. Fata a fost diagnosticată cu această cancer.

Strigătul disperat al unei mame în lupta fiicei ei cu o boală mortală : Vă implor, salvați-mi fetița

Această maladie cruntă a pornit de la o măsea, iar în prezent situația ei a ajuns într-un stadiu critic, după ce medicii au fost nevoiți să îi extragă mandibula. Boala continuă să avanseze cu o viteză înspăimântătoare, iar tratamentul din țară s-a dovedit ineficient în fața acestui coșmar.

Viața Ecaterinei depinde de o sumă uriașă de bani, iar mama ei a lansat un apel disperat, cerând ajutorul și sprijinul oamenilor cu suflet mare. 

Ecaterina a primit o șansă la viață la o clinică privată din Turcia, însă costurile sunt exorbitante, iar familia ei nu are posibilități financiare să achite suma necesară. Mama disperată imploră orice suflet mare să-i ofere ajutorul necesar pentru a-și salva copilul.

Ecaterina are nevoie de 90.250 dolari pentru tratamentul în spitalul din Turcia

Durerea și disperarea mamei se simt în fiecare cuvânt al apelului ei. Își roagă copilul să lupte și să nu cedeze, dar Ecaterina suferă de dureri insuportabile, iar tratamentul din țară nu mai poate face nimic pentru ea.

Citește și: Zborurile peste Marea Neagră, suspendate. România trebuie să apere spațiul aerian de acțiuni rusești

Mama ei plânge și imploră, cerând sprijinul tuturor oamenilor cu inimă bună și îndemnându-i să-și deschidă sufletul și să o ajute pe Ecaterina să trăiască.

"Ecaterina mea se stinge, în fiecare zi e mai rău, nu mă mai lasă nici să o ating, are dureri îngrozitoare! Vă implor, salvați-mi fetița.

Fetița mea mai are o singură șansă, un tratament în străinătate, dar trebuie să plătim 90.250 dolari", este strigătul către ceruri al mamei Ecaterinei.

Fetița luptă în fiecare zi pentru viața ei, dar nu mai are mult timp la dispoziție. Mama ei imploră orice suflet bun să-i ofere ajutorul de care au nevoie pentru a ajunge în Turcia și a primi tratamentul necesar. 

Citește și: Generalul CQ Brown, ales de Biden la șefia armatei americane, pentru a contracara expansiunea Chinei

"Ecaterina a primit șansa la viață de la o clinică privată din Turcia, ultima ei șansă la viață, însă trebuie să achităm 90.250 dolari înainte de internare.

Noi suntem oameni simpli de la țară, locuim în satul Ibăneşti din Vaslui, nu avem nicio șansă să strângem acești bani. Vă implor, ajutați-mă! Vă implor, dacă sunteți părinți, voi înțelegeți că îmi dau viața pentru fetița mea!”, spune mama fetiței.

„Îmi era atât de greu să o văd cum se stinge încet, fără să pot face nimic”

Durerea o cuprindea pe Ecaterina în fiecare colț al trupului ei nevinovat.

Metastazele s-au extins la oase, în măduva spinării și în plămâni, iar fata urla în durere. Nu mai putea suporta nici măcar atingerea mamei sau a medicilor, cerând cu disperare să fie dusă acasă.

„Îmi era atât de greu să o văd cum se stinge încet, fără să pot face nimic pentru a-i ușura suferința. Am nevoie de bani, de bani mulți pentru a-mi salva copilul. Nu știu cum să mai fac, nu știu de ce viața costă, nu știu cum poate Dumnezeu să lase atât de multă durere pe Ecaterina. 

Medicii îi dau morfină și abia atunci se oprește din urlat. Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul până nu este prea târziu, trebuie să reușim să strângem banii și să plecăm de urgență în Turcia", spune mama copilei.

"Medicii au încercat tot ce se putea încerca în România, dar nu se mai poate face nimic pentru ea la noi în țară, doar să așteptăm sfârșitul vieții. Vă implor, trebuie să plecăm acum în străinătate", este mesajul mamei disperate care cere ajutorul nostru pentru a-i oferi Ecaterinei șansa la viață de care are nevoie și pentru a salva o viață tânără și plină de speranță, potrivit stiriromania.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te