Spectacole și piese de teatru pentru cei mici, de Ziua Copiilor

DE Edi Neagu | 01.06.2021 - 08:21
Numeroase pentru copii, de ziua lor. Foto: Primaria Capitalei/Facebook

Copii sunt răsfățați astăzi, de ziua lor, cu mai multe spectacole, ateliere de creație și vernisaje de expoziții în Capitală. Spectacolele au loc la teatre mari din București sau la Sala Palatului.

SHARE

O serie de spectacole de teatru, vernisaje, concerte, ateliere de creaţie sau tururi ghidate sunt organizate de instituţiile culturale din Capitală cu prilejul zilei de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

* Musicalul "Păcală şi Tândală" va fi prezentat de Teatrul Muzical Ambasadorii, de Ziua Internaţională a Copilului, de la ora 18,00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Serbare cu Păcală și Tândală

"Păcală şi Tândală" este un spectacol ce binedispune, o comedie dinamică, plină de învăţături, ai cărei protagonişti sunt cei doi năstruşnici eroi ai snoavelor populare româneşti, cunoscuţi pentru isteţimea lor, bine ascunsă sub masca naivităţii, simplităţii şi umorului.

CITEȘTE ȘI: Rusia susține că va desfășura noi unități militare în apropierea granițelor occidentale

Membrii grupului vocal "Ludovic Spiess" dau viaţă personajelor, iar solistele Ioana Iordănescu, Jennifer Dumitraşcu, Natalia Dragomir conturează prin vocile lor momente de sensibilitate

Pe fondul măsurilor de relaxare anunţate de autorităţile locale, Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor va funcţiona la capacitate de 50%, cu respectarea tuturor normelor de siguranţă pentru public.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Fiul Vioricăi din Clejani, prins drogat după ce cheltuise 80.000 € la dezintoxicare în Spania

* Spectacolul pentru copii "Cartea cu jucării" de Tudor Arghezi, va fi prezentat pe 1 iunie, de la ora 11,00, la Teatrul Evreiesc de Stat.

Din distribuţie fac parte actorii Luana Stoica, Viorica Predica, Iolanda Covaci, Cristina Cîrcei, Neculai Predica, Viorel Manole, Marius Călugăriţa şi Mircea Drîmbăreanu, acompaniaţi de orchestra TES.

Recital la Teatrul Ion Creangă

* Teatrul "Ion Creangă" lansează pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, stagiunea estivală "VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru" în grădina Casei Eliad.

Evenimentul de teatru outdoor, organizat de Teatrul "Ion Creangă" şi ARCUB, va avea loc în perioada 1 iunie - 26 septembrie.

Programul zilei de 1 iunie este deschis cu spectacolul "Prostia omenească", de la ora 10,00. Urmează, de la ora 11,00, atelierul de creativitate "Măşti din poveşti" cu Nicoleta Rusu, spectacolele "Amintiri într-o valiză", de la ora 16,00, şi "Punguţa cu doi bani", de la ora 18,00, şi, de la ora 19,00, atelierul de educaţie prin teatru "Turtiţa năzdrăvană", cu Voicu Hetel.

* Teatrul Odeon, alături de Asociaţia Clasic e fantastic, îi invită, marţi, 1 iunie, pe micuţi să sărbătorească Ziua Copilului, aştepându-i în fabuloasa sală de poveste, Majestic, cu două spectacole Clasic e fantastic - Copilăria lui Mozart, programate începând cu orele 11,00 şi 18,00.

Spectacolele se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre spectatori etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare, iar capacitatea sălii va fi redusă la 50%, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te