Șofer scos cu forța din mașină, în București. Intervenție ca-n filme a polițiștilor

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 07.01.2024 - 16:19
Bărbatul a fot scos cu forța din mașină de polițiști - Foto: captură video TikTok/ storytimeglovo

Șofer scos cu forța din mașină, în București, după o intervenție ca-n filme a polițiștilor. Totul s-a întâmplat duminică, de Sf. Ion, în zona Pieței Rahova, ca urmare a faptului că bărbatul de la volan nu a oprit la semnalul agenților.

SHARE

Șofer scos cu forța din mașină, în București, după o intervenție ca-n filme a polițiștilor. Bărbatul, aflat la volanul unei mașini germane puternice n-a oprit la semnalele agenților, iar ceea ce a urmat a fost filmat de un martor, devenind viral pe internet.

Șofer scos cu forța din mașină, în București. Intervenție ca-n filme a polițiștilor

De Sf. Ion, un șofer din București s-a simțit intangibil la volanul unei mașini puternice, așa că nu a oprit la semnalele polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere.

Aceștia au reacționat, blocând automobilul. Unul dintre polițiști s-a urcat chiar pe capota mașinii, scoțând și pistolul din dotare și îndreptându-l spre cel aflat în culpă, în timp ce celălalt l-a scos pe acesta cu forța din autovehicul.

Citește și: Doar plasa cu țepi pusă de polițiști l-a putut opri pe un șofer care voia să fugă de oamenii legii

Totul s-a întâmplat duminică dimineața, în zona Pieței Rahova, în sectorul 5. Clipul cu operațiunea polițiștilor a devenit viral pe internet, aceasta fiind filmată de un martos și postată pe TikTok, conform Aktual24.

„La data de 07 ianuarie a.c., polițiști din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducator al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului”, a transmis duminică Brigada Rutieră.

Polițiștii au derscoperit că bărbatul avea permisul suspendat iar mașina pe care o conducea avea numere false.

Citește și: Noile prețuri ale rovinietei în România.Ce schimbări sunt și de când intră în vigoare

„În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat în circulație, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal”, a mai precizat Brigada Rutieră București, potrivit sursei citate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te