De ce s-a întors Smiley urgent la București. Gina și fetița au rămas la hotel. Anunțul artistului

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 21.09.2023 - 20:47
Smiley, întors de urgență la București, din vacanța cu familia. Gina și fetița au rămas la hotel - Foto: Instagram / imagine cu caracter ilustrativ

Smiley a fost nevoit să se întoarcă de urgență în București, din vacanța în care se afla cu Gina Pistol și fiica lor. Anunțul pe care artistul l-a făcut pe rețelele de socializare a reușit să îi îngrijoreze pe fani. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

SHARE

Smiley, Gina Pistol și fetița lor au plecat zilele trecute într-o vacanță în Grecia. Însă, la începutul acestei săptămâni, artistul a fost nevoit să se întoarcă în România. Astfel că în miez de noapte și-a făcut bagajele și a luat avionul spre țară.

Citește și: O distrug după plecarea ei în SUA. Margareta Pâslaru, acuzată de orbirea fiicei și moartea soțului înger

Artistul s-a întors de urgență în țară

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, au plecat într-o vacanță în Grecia. Primele zile au fost pline de distracție, dar și relaxare. Până în dimineața aceasta. Mai exact, celebrul cântăreț a fost nevoit să își facă bagajele în miez de noapte și să se întoarcă în România.

„Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București”, a spus Smiley, pe contul lui oficial de Instagram.

Gina Pistol și Josephine nu l-au putut însoți pe artist. Astfel, fetele au rămas singure în resortul de lux în care s-au cazat. Au avut parte de momente emoționante mamă-fiică și au profitat din plin de timpul pe care l-au petrecut împreună.

„Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip, și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Se pare că artistul s-a întors în București dintr-un motiv foarte important. Chiar dacă se afla în vacanță, artistul nu a uitat de fanii lui. Vedeta de la ProTV a avut de onorat un concert, unde cei care îl iubesc l-au așteptat cu sufletul la gură.

Citește și: Angela Similea despre iubirea sa interzisă: „Avea o frumusețe de Făt-Frumos, fără a fi efeminat”

„După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București. Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert. (…)”,  a spus Smiley pe pagina lui de Instagram.

După spectacol, Smiley s-a odihnit câteva ore, apoi a pornit din nou la drum. Destinația? Spre cele două ființe dragi din viața sa. Artistul a ajuns din nou în Grecia, iar primirea a fost una pe măsură.

„A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună”, a mai spus cântărețul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te