Șeful AUR, parlamentarul Târziu, despre vaccinare: „Cam despre câți bani e vorba în povestea asta?”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.12.2020 - 00:04
Claudiu Târziu, celălalt șef al AUR. Sursa foto: Facebook

Parlamentarii AUR se întrec în întreținerea conspirațiilor legate de vaccinarea contra COVID. Co-președintele Alianței, senatorul Claudiu Richard Târziu, susține că cei care promovează vaccinarea primesc bani.

SHARE

„Despre cîți bani e vorba în povestea asta și ce sînt dispuși să facă pentru ei cei care promovează, în paralel, ritualul vaccinării și stigmatizarea ”inconștienților” care nu se vaccinează?”, scrie senatorul AUR, Claudiu Târziu, pe contul său de Facebook.

Acesta critica, astfel, o declarație a managerului Spitalului Victor Babeș, medicul Emilian Imbri, care a spus că chiar și după vaccinare va purta mască de protecție.

Și deja celebra senatoare avocată AUR, Diana Iovanovici Șoșoacă, a susținut, într-o înregistrare publicată pe YouTube și eliminată ulterior de platformă, pentru că încalcă termenii și condițiile, că vaccinul pe care îl va face Raed Arafat „nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă”.

„Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus (...) Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!!”, susținea Șoșoacă, cu o zi înainte de alegerile parlamentare, pe YouTube. 

Și Mircea Dăneasă, sculptorul care a invocat meditația când a fost prins dormind în Parlament promovează, pe contul său de Facebook, aceleași narațiuni. Pentru el, vaccinul COVID urmărește „alt scop”. 

Citește și: Senator AUR ațipit în Parlament: „Nu dormeam, activam conexiuni mintale speciale“

Dar nici colegul lor, deputatul Ringo Dămureanu, nu se lasă mai prejos. Pentru el, vaccinarea echivalează cu începutul Apocalipsei. 

Citește și: Deputatul AUR Dămureanu, împotriva vaccinării: “Încep astfel Zilele Apocalipsei?“

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.