Scandalos: spitalele sunt pline, dar Primăria Iași a dat artificii la pelerinajul de Sf. Parascheva

DE Edi Neagu | Actualizat: 15.10.2021 - 10:26
Primăria Iași a cheltuit mii de lei pe artificii, în condițiile în care spitalele nu mai au locuri pentru bolnavii Covid. FOTO: Captură video

Sirenele ambulanțelor care transportau bolnavii la spital au fost acoperite, timp de câteva minute, de exploziile artificiilor.

SHARE

Un gest cel puținciudat i-a scandalizat pe locuitorii municipiului Iași, orașul cel mai afectat din cauza pandemiei, din România. Primăria condusă de liberalul Mihai Chirica a decis să lanseze un joc de artificii joi noapte, pentru a marca încheierea pelerinajului de Sfânta Parascheva, deși situația epidemiologică este disperată, scrie publicația ziaruldeiasi.ro.

Iașul este grav afectat de Covid, numai joi fiind 813 de noi cazuri în întreg judeţul, și peste 100 de noi internați în spital.

Locuitorii Iașului au protestat în mediul online față de ultima decizie a primăriei.

Principala acuză a fost legată de momentul în care au avut loc: sărbătoare în timp ce sute de ieșeni agonizează în spitale din cauza virusului COVID.

CITEȘTE ȘI: FOTO Profesoară, însărcinată după ce ar fi avut relații intime cu un elev de 15 ani. A fost arestată

Laura Oloeriu
1 mort la mai putin de 5 minute azi. Incidenta de 10+ in Iasi. Chiar daca am avea ceva de sarbatorit, bunul simt ar impune un alt mod de a o face in conditiile astea. Faceti niste alegeri abjecte!

Sanda Chebac
Sunteți tâmpiți la cap! Mihai Chirica ce o fost in capul tău…
O fi binecuvântarea de la “Marele Alb”!

Deta Nina Andurnache
Sa va fie rușine...lumea moare de covid și baba se piaptănă... Mai bine convingeți lumea sa se vaccineze.... Și apoi distracție!!!!

Stefan Potoc
Lumea moare în spitale ca nu sunt bani pt paturi și noi aruncam milioane de lei în aer! Frumos din partea voastră

CITEȘTE ȘI: Viviana, soția lui Mirel Rădoi, și-a luat BMW Alpina B7 de +150.000 €. A blocat strada, pe avarii

Ana Gabriela Bărbieru
Asta mi se pare lipsa de respect și nesimțire. Mor oamenii cu zile, nu mai au loc în spitale și lui Chirica ii arde de artificii

Livia Tocoi
In loc de artificii mai bine cumparati medicamente pt bolnavi. Chiar era necesar? In care tara din lume in plina pandemie primaria organizeaza sarbatori cu artificii? Ce sarbatoriti? Decesele?

Lavric Marian
Super! Mergem spre incidenta 15 mai devremeeee!

Tudor Pantelimonescu
Un moment de reculegere pentru mortii de la Iasi nu era mai indicat? Spitalele colcaie de covid si chirica face petreceri!

Alina Mutu
Nu mai sunt locuri libere la ATI,oamenii mor sufocați pe holurile spitalelor iar primăria sărbătorește.Ăștia suntem,atât putem,bâlci

Mititelu Alin
Moare lumea prin spitale cu tubul de oxigen in gura și primarul da artificii , cred că ai taratza in loc de creier

Cristina C. Cura
Oamenii mor de foame , mor ca e pandemie si vor muri pentru ca le -ati permis sa pupe racla cu miile ... SERIOS ? Pentru artificii ati cheltuit banii sau astia sunt decontati de BOR din incasarile de la Cuvioasa Parascheva ? Sarbatorim ca se moare ca pe front si ca asta e doar inceputul nu ? Faceti spitale ca mor oamenii in Salvari !

Dana Carmen
Ardeti banii de pomana! Mai bine i-ati baga in spitale!! Unui Bolnav de cancer in Iasi pe patul de moarte nu i se administreaza nici macar morfina!! RUSINE!!

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te