Rona Hartner a murit după o luptă cumplită cu cancerul. Artista avea doar 50 de ani

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 23.11.2023 - 14:11
Rona Hartner se pregătește de „marea trecere”. Își trăiește ultimele clipe - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Rona Hartner a murit după o luptă cu cancerul. Artista avea doar 50 de ani. Și-a trăit ultimele clipe alături de familie după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Cu ceva timp în urmă, actrița anunța că se simte bine și s-a vindecat de boala nemiloasă.

SHARE

UPDATE. Artsita a murit, miercuri, după o luptă îndelungată cu cancerul. 

Citește și: Rona Hartner care a murit avea o fetiță de doar 15 ani. Artista trecuse printr-un divorț complicat

Artista și-a petrecut ultimele momente din viață înconjurată de familie și oamenii dragi, care i-au oferit căldura și iubirea lor în aceste clipe dureroase pentru toată lumea, mai ales pentru fiica ei.

Citește și: Rona Hartner a murit. ”A fost cel mai curajos și cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodată”

Actrița și-a trăiit ulimele clipe după ce sora acesteia a anunțat că starea ei de sănătate s-a agravat brusc. Cu ceva timp în urmă, actrița anunța că se simte bine și s-a vindecat de boala nemiloasă.

Rona Hartner se pregătește de „marea trecere”

Actrița fusese diagnosticată, din nou, cu cancer. Acum se pare că starea de sănătate s-a agravat brusc, iar sora artistei a declarat că se pregătesc pentru ce este mai rău. 

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

Săptămâna aceasta, sora ei a postat un mesaj:

„Bună seara, la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El”, este mesajul transmis de Rinda, pe contul de Facebook al Ronei.

Actrița și cântăreața Rona Hartner a anunțat, la mijlocul lunii iulie, că a fost diagnosticată din nou cu cancer în faza patru, cu metastaze.

Vestea neașteptată a medicului a luat-o prin surprindere, cu toate că în 2019 vedeta a mai trecut printr-o bătălie cu cancerul de colon, pe care a câștigat-o.

A învins cancerul de două ori

Este a treia oară în 4 ani când artista este diagnosticată cu cancer. Prima dată a fost în 2019, boală pe care a învins-o. Apoi, anul acesta, boala a recidivat, anunțul venind în luna iulie a acestui an. Îndrăgita artistă susținea în toamna acestui an că a reușit să învingă boala în mai puțin de o lună, cu ajutorul lui Dumnezeu. 

Rona Hartner fusese diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și la creier. A fost nevoie de doar câteva săptămâni, în care s-a rugat și s-a împărtășit în fiecare zi, pentru ca boala să dispară. Acum, artista s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu după perioada grea prin care a trecut.

Astfel că a ajuns la concluzia că e nevoie să facă o schimbare și să folosească talentul pentru a-l slăvi pe Dumnezeu. A hotărât să renunțe la muzica de petrecere și să pornească pe un alt drum.

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect.

De când am ieșit din boală, de a doua zi, mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune”, a spus Rona Hartner pentru viva.ro.

Acum se pare că starea ei s-a înrăutățit, iar cancerul a recidivat. Sora artistei a specificat că Rona se pregătește pentru ce e mai rău. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te