Reuniune de urgenţă în PSD, ca urmare a nemulțumirilor din partid

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 19.09.2018 - 12:47
Foto: Inquam Photos/ Liviu Florin

Partidul Social Democrat se reuneşte vineri, de la ora 12.30, în ședința Comitetului Executiv. Reuniunea vine ca urmare a nemulţumirilor din partid, deoarece în ultima perioadă mai multe voci din PSD l-au contestat pe Liviu Dragnea.

SHARE

Preşedintele PSD a declarat luni, întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate din fruntea partidului, că funcţia de preşedinte al formaţiunii „nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă", anunţând un nou CEx cât de curând.

Citește și Scrisoarea dizidenților din PSD: se cere demisia lui Dragnea

„Nu mai trebuie lungită foarte mult. Am vorbit cu foarte mulţi colegi, am vorbit şi azi, o să vorbesc şi mâine, şi o să decidem", a declarat, luni, la Parlament, preşedintele PSD Liviu Dragnea, întrebat dacă este o urgenţă convocarea unui şedinţe lărgite a partidului.
Întrebat dacă există scrisoarea despre care se vorbeşte, Dragnea a ridicat din umeri. 

„Nu ştiu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut şi poziţii în sensul ăsta, care urmează să aibă poziţii în continuarea în sensul ăsta. 

Cu toţi cu care am vorbit ideea este să închidem toate aceste discuţii pentru că avem aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie să ne ocupăm, nu de discuţii din astea fără sfârşit", a precizat acesta.
Referitor la retragerea sa din funcția de conducere a partidului, liderul PSD a răspuns: „S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat şi la Congres, s-a discutat şi la miting, s-a discutat şi la alte Comitete Executive. Tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Până acum nu (mi s-a cerut să fac un pas în spate - n.r.), dar nu este imposibil. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altor, şi nici temele impuse de Iohannis".

Citește și Reacții dure la scrisoarea prin care trei lideri PSD cer demisia lui Dragnea

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -