Rareș Bogdan a anunțat că va pleca de la Realitatea TV, dacă doi invitați interziși nu revin pe post

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 21.11.2018 - 19:22
Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu. Foto Facebook

Realizatorul TV Rareș Bogdan a anunțat, marți seară, în direct că va pleca de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi acceptați din nou la acest post.

SHARE

„Fac un anunț extrem de important: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edi Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni–stindard ai luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, a afirmat Rareș Bogdan.
Anterior acestui anunț, Oreste Teodorescu a scris pe Facebook: „Astăzi, cu un minut înainte să intru în platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea…După cinci ani de combat împotriva Ciumei Roșii, pentru că nu am marșat la ideea partidului Realitatatea, și pentru ca politicul nu mai are nici o legătură cu jurnaliștii independenți, cu părere de rău pentru publicul celei mai bune emisiuni din România, cu regretul că îl las singur pe Rareș, între lupi, fără să îmi doresc asta, vă spun la revedere! Sper să ne reîntâlnim televizat cât mai curând! Rămân același soldat unei cauze drepte pentru țara mea! Nu pot fi complicele nici unei mașinațiuni…
PS: Cel mai șocat a fost prietenul meu for ever, Rareș, care a primit vestea odată cu mine…
Oare cât s-a încasat pentru excluderea Oanei Stănciulescu și a mea de la Realitatea? Sper măcar sa fi meritat!!!”.
Cozmin Gușă a confirmat ulterior excluderea de pe post a lui Oreste Teodorescu: „Directorul Edward Pastia a luat în cazul lui Oreste și al Oanei Stănciulescu o decizie cu care sunt de acord, ținând cont de faptul că se folosea numele Realității în diverse discuții sau tranzacții, fără ca cei doi să fie angajați… Legat de Rareș, el mai are ieșiri ca cea din seara asta, oricum a fost total nepotrivit ce a făcut el pe post și o să am o discuție dură cu el mâine, că nu poate să pună sub semnul întrebării munca atâtor oameni. El e moderator, cel mai de succes de la Realitatea, pe care l-am crescut în ultimii ani și l-am ajutat și i-am dat independență editorială, pe care a și recunoscut-o. Dar în niciun caz nu are cum să vorbească așa despre directorul postului, pe care îl susțin în continuare”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te