Raluca Turcan cere, pe Facebook, să fie amendată pentru lipsa măștii

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 31.03.2021 - 12:41
Raluca Turcan, imagine cu mască de la aceeași acțiune de împădurire. Sursă: Facebook

Raluca Turcan, ministra Muncii, a cerut, pe contul ei de Facebook, să fie amendată, după ce în spațiul public a apărut o imagine cu ea într-o mașină, de la o acțiune de împădurire, în care nu purta mască.

SHARE

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a scris ministra Muncii, pe Facebook.

Totodată, Raluca Turcan a mai atras atenția, însă, că există și o manipulare a PSD, care ar fi postat o imagine din interior, cu ea și echipa ei fără mască, care însă este o imagine veche. 

Citește și: VIDEO Momentul în care protestatarii anti-mască distrug și jefuiesc două tonomate cu mâncare 

„Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații.

Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a scris Raluca Turcan.

Citește și: Ministrul Vlad Voiculescu: Măsurile pe care România le-a luat nu sunt mai dure decât în alte ţări 

În imaginile publicate pe conturile de Facebook ale liberalilor, atât Raluca Turcan, cât și șefa Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean, cât și alți participanți la o acțiune de împădurire la Tălmaciu, nu poartă măști de protecție tot timpul, încălcând și regulile de distanțare socială. 

Raluca Turcan și Daniela Câmpean apar și într-o poză în remorca unei mașini de teren în care sunt înghesuite nu mai puțin de opt persoane, între care și un minor, toți fără mască de protecție și cu încălcarea regulilor de distanțare socială.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.