Purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere, cercetat, după mesajul de pe Facebook

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 01.08.2018 - 13:23

Şeful Brigăzii Rutiere, Victor Gîlceavă, a declarat că mesajul postat de purtătorul de cuvânt al instituției, Ovidiu Munteanu, potrivit căruia cei care jignesc Poliţia să apeleze în viitor la „popi, vecini şi rude” când sunt agresaţi, va fi analizat.

SHARE

„Relaţionând cu colegul meu, se pare că nu a anticipat faptul că acel mesaj va fi preluat şi asociat cu calitatea şi cu poziţia pe care o deţine el la Brigada Rutieră şi că nu a avut sub nicio formă intenţa de a implica Brigada Rutieră într-un eventual subiect nou alături de cele au tot fost şi există. În prezent, ştiu că mesajul a fost şters. Aşa cum ştiţi deja, orice subiect care poate afecta imaginea sau prestigiul instituţiei este verificat şi la nivelul structurilor noastre interne, urmând a se face o propunere corespunzătoare prin raportare şi la ce rezultă din verificările efectuate. Subiectul este încă la început. Vedem în ce măsură, nu pot emite un punct de vedere acum cu privire la soluţia finală”, a declarat șeful Brigăzii Rutiere, Victor Gîlceavă, pentru agenția Mediafax.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Rutieră, fan al „neîntrecutului comandant Adolf Hitler"

Mesajul de pe Facebook al purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere 

Gîlceavă a mai spus și că vor aprecia „aspectele ce ţin şi de conduita şi de cariera poliţistului”: „La orice verificare, chiar şi atunci când discutăm de o cercetare prealabilă şi suntem în situaţia să aplicăm măsuri disciplinare întotdeauna se iau în calcul mai multe aspecte ce ţin de conduita, cariera şi nu în ultimul rând de o aplicare graduală proporţională cu situaţia generată de poliţistul respectiv”. 

Brigada Rutieră a transmis, miercuri dimineață, că se delimitează de mesajul postat de Munteanu pe pagina de Facebook a Poliției Române, asigurând că „este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație”. 

Marți seară, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere a scris, pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, că toţi cei care jignesc poliţiştii să nu mai apeleze la ei când au probleme, ci la „popi sau vecini”.

Mesajul lui Munteanu vine după ce mii de oameni au evaluat cu o steluță activitatea Poliției Române, acuzând oamenii legii că sunt sclavii politicienilor, după ce șoferului Răzvan Ștefănescu i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare cu numărul „M***PSD”. 

Citește mai multe pe această temă aici: 

Șoferul maşinii cu numere anti-PSD va depune plângere penală

Răsturnare de situație: plăcuțele de înmatriculare anti-PSD ar putea fi revocate în Suedia

Viceprimar din Alexandria: Proprietarul mașinii cu numerele „M**EPSD” va ajunge carne de mici

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te