PSD-iștii Nicolae, Pleșoianu, „Mitralieră”, pe listele unui partid care condamna traseismul

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.11.2020 - 17:36
Nicolae, Pleșoianu, iar în centru liderul PER / per.ro

Partidul Ecologist Român s-a umplut de PSD-iști, dați afară de pe listele pentru alegerile parlamentare. Înainte să reușească asemenea achiziții, ecologiștii cereau o lege care să interzică migrarea parlamentarilor la alte partide.

SHARE

„Partidul Ecologist Român solicită partidului aflat la guvernare (PNL, e o declarație dn 2019 n.red.) să adopte în Parlament legea care să interzică parlamentarilor să mai migreze către alte partide. Traseismul parlamentarilor în timpul mandatelor este o dezamagire pentru electorat dar mai ales un instrument sigur pentru reconfigurarea majorității parlamentare. Așadar, in numele corectitudinii și al respectului fata de votanții din România, PNL trebuie sa facă această schimbare legislativă privind funcțiile elective.”, a precizat Dănuț Pop, președintele PER, într-un comunicat de presă.

Lucrurile s-au schimbat înainte de alegeri

Senatorul Șerban Nicolae a anunțat, după ce și-a dat demisia din PSD, că va candida, împreună cu Liviu Pleșoianu, pe listele Partidului Ecologist Român la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

De asemenea, deputatul Cătălin Rădulescu, cunoscut cu supranumele ”Mitralieră”, a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român

În 2017, Șerban Nicolae era un prost

"Declarația senatorului Șerban Nicolae, care insultă istoria neamului românesc și neagă elementele de identitate națională, nu poate fi trecută cu vederea de acualul partid de guvernământ... Revizuirea istoriei poate fi înțeleasă doar în măsura restabilirii adevărului. În caz contrar, atunci când se încearcă fasificarea trecutului, ne întrebăm care ar fi explicația: prostie, propagandă comunistă sau uciderea identității naționale.

În urma gravelor declarații ale senatorului Șerban Nicolae, Partidul Ecologist Român (PER) cere Grupului Socialist European (PES) excluderea PSD din rândurile sale, întrucât aceștia agrează și promovează indirect, crime împotriva umanității”, arăta un comunicat remis de către Partidul Ecologist Român în 2017. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.