Profesorul Zăgrean de la UMF București distribuie conspirații: „Unde dracu' e pandemia?”

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 08.09.2021 - 22:38
Profesorul Leon Zăgrean de la UMF București combate medicina pe care o predă studenților. Foto Facebook Leon Zăgrean
Leon Zăgrean distribuie conspirațiile unui antropolog

Șeful de catedră de la Universitatea de Medicină și Farmacie București care le cere studenților să nu poarte mască de protecție anti COVID-19 distribuie pe Facebook teoriile conspiraționiste ale altui doctor, care se întreabă „unde e pandemia”.

SHARE

Profesorul doctor Leon Zăgrean, șeful Catedrei de Fiziologie și Neuroștiințe din cadrul UMF „Carol Davila” din București, susține că masca de protecție este un instrument al fricii.

Cadrul universitar le cere studenților să nu poarte mască la cursuri. În plus, în loc de vaccin anti COVID-19, legume.

„Un aspect îngrijorător a fost că la unul dintre examene am intrat, fără mască, într-un amfiteatru, bineînțeles respectându-se normele de distanțare fizică, cu intenția de a solicita studenții pentru o fotografie, fără mască, ținând seama că toate cursurile din semestrul trecut au fost online. Spre surpriza mea, doar câțiva studenți au răspuns pozitiv...”, a scris pe Facebook doctorul Leon Zăgrean.

Citește și: Un profesor de la UMF București îndeamnă studenții să nu poarte mască. „E un instrument al fricii”

Atunci când nu scrie chiar el teorii ale conspirației, profesorul de la UMF București distribuie afirmațiile controversate ale altor persoane care contestă pandemia de coronavirus. 

Pe 4 august a distribuit afirmațiile antropologului Ovidiu Coșbuc, din Bistrița, care, printre altele amintește în CV-ul său „o experiență de moarte clinică 3 minute la Clinica Ortopedică din Cluj-Napoca în timpul unei intervenții chirurgicale, după un accident grav pe pista de schi ce a avut loc în luna ianuarie 1978.”

„În martie - aprilie 2020, am lansat aici pe Facebook o reflecţie cu privire la situaţia Covid 19 şi efectele în timp a acestei Agende globale... Am urmărit, asemeni vouă, întreaga poveste de-a lungul timpului şi am tăcut, considerând posibilitatea ca cei ce conduc lumea din umbră să se liniştească, iar oamenii de rând să se ridice din genunchi dacă vor să-şi recupereze demnitatea.

Oameni buni, aţi înţeles că v-aţi pierdut ţară ? România se rostogoleşte în prăpastie cu o viteză fără precedent!!! (Situaţia e planetară şi alarmantă). Şi de ce ? Pentru că ne lipseşte COLOANA VERTEBRALĂ. Câţiva borfaşi au îngenunchiat Umanitatea... Înţelegeţi ?”, scrie Ovidiu Coșbuc, distribuit de șeful de catedră de la UMF „Carol Davila” din București.

Antropologul susține, iar cadrul universitar îl aprobă, că virusul este utilizat pentru a reduce populaţia lumii şi a crea o nouă ORDINE MONDIALĂ şi o nouă economie pentru cei ce vor supravieţui masacrului ce va urma...

„Dragilor, acesta este al treilea RĂZBOI MONDIAL şi e electronic. Implică Oxidul de graffen, manipularea de orice fel, reţeaua 5G şi nanotehnologia de ultima generaţie la care se adăugă peste 1000 de arme psihotronice pentru a dresa şi controla populaţia, ca să rămână docilă... şi imbecila...

UNDE DRACU E PANDEMIA? DE CE SE RECURGE LA AL TREILEA VACCIN? E CORECT SĂ FIE VACCINAŢI, INCLUSIV COPIII, CU UN VACCIN EXPERIMENTAL? AUTORITĂŢILE ÎNCURAJEAZĂ VACCINAREA CU MICI, BERE ŞI MANELE. E CORECT? NU EXISTĂ ALTE SOLUŢII ÎN AFARĂ DE VACCIN ? DE CE SE INSISTĂ ATÂT DE MULT?

CE ESTE IMUNITATEA?

Dacă lumea tace şi nu reacţionează o să ne luptăm între noi, vaccinaţii împotriva ne vaccinaţilor, iar curvele care au înscenat totul, rad pe sub mustaţa...”, afirmă antropologul girat de profesorul de la UMF „Carol Davila” care le cere profesorilor să nu poarte mască.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te