Primarul din Gura Șuții: Microbuzul școlar era folosit de echipa de fotbal

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 24.09.2019 - 11:23
Constantin Dinu, primarul din Gura Șuții

Primarul din localitatea Gura Șuții, Constantin Dinu, a declarat în cadrul unui interviu pentru Realitatea Tva, că în comuna în care fetița de 11 ani a fost ucisă pe drumul de la școală exista un microbuz școlar, însă era folosit pentru echipa de fotbal.

SHARE

”O să îi luăm cu un microbuz școlar pe care îl avem în dotare, dar nu e folosit pentru că era pentru cealaltă școală, dar noi l-am luat înainte, ca să fim asigurați că vom avea cu ce să începem anul școlar. Nu e folosit decât așa, pentru echipa de fotbal”. a declarat primarul Constantin Dinu.

Potrivit unui raport de activitate publicat pe pagina de Facebook Info Gura Șuții, Primăria ar fi achiziționat, într-adevăr, un microbuz școlar, în anul 2015.

Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, Dâmboviţa, a dispărut vineri, 20 septembrie, pe drumul dintre şcoală şi casă. Aceasta a fost găsită ulterior decedată, pe un câmp din afara localității. Primele concluzii ale medicilor legişti în urma necropsiei arată că fetiţa de 11 ani a murit în urma strangulării cu un laţ din material textil.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorul Georgeta Camelia Matei, a declarat pentru News.ro că suspectul, un olandez care a venit constant în România în ultimii patru ani, a fost pus sub învinuire pentru trei infracţiuni, respectiv omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.

Fetiţa ieşise de la şcoală şi mergea spre casă, iar la mică distanţă de domiciliu a fost abordată de pedofilul care se plimba prin comună cu o maşină închiriată de la Bucureşti. Imaginile obţinute de investigatori, surprinse de camerele de supraveghere, arată că Adriana se afla pe scaunul din faţă, lângă şofer, la scurt timp de când ea a dispărut, mergând pe jos, din raza sistemelor de supraveghere.

La jumătate de oră de la acele ultime imagini, maşina olandezului a fost văzută din nou, în comuna vecină, la o distanţă ce putea fi parcursă în 3 minute. 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.