FOTO Primarul Daniel Florea își face campanie pe caietele elevilor din Sectorul 5 cu „#DF”

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 11.09.2019 - 12:12

Copiii din Sectorul 5 al Capitalei au primit în prima zi de an școlar caiete cu personaje din desene animate și cu sloganul unui proiect al Primărei, alături de inițialele primarului Daniel Florea.

SHARE

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), își face campanie electorală printre elevii din Sectorul 5. Edilul a distribuit, în prima zi de an școlar, cu acceptul directorilor de școli, rechizite către peste 33.000 de copii.

Rechizitele oferite gratuit în Sectorul 5, care poartă caricatura primarului Daniel Florea, ar fi costat 3,6 milioane de lei, potrivit paginii de Facebook „Banii noștri”.

Newsweek România a adresat o solicitare de informații Primăriei Sectorului 5, dar nu am primit nici un răspuns deocamdată.

Rechizitele sunt incripționate cu mesajul „#Start pentru viitor” și inițialele primarului Daniel Florea, „#DF”. 

 

 

Primarul Daniel Florea le-a oferit și elevilor un orar personalizat cu o caricatură a acestuia, dar și cu o poezie care îi îndeamnă pe cei mici să se uite în calendar, „c-au șanse să ajungă primar”.

Citește și: Primarul Sectorului 5 își face campanie printre elevi, cu orare în versuri de 3 milioane de lei

Și orarele cu fața primarului Daniel Florea au fost distribuite celor peste 33.000 de elevi din școlile din Sectorul 5, după cum a anunțat chiar edilul.

Primăria Sectorului 5 dă afară ONG-ul care lucrează gratis și face loc celui care ia 4 milioane €

Primarul Sectorului 5 a fost acuzat că a scos din spațiu organizația neguvernamentală a lui Valeriu Nicolae, care ajuta pe gratis peste 100 de copii săraci din Ferentari, pentru a face loc uneia care va cheltui 4 milioane de euro.

Asociația Grupul de Acțiune Locală „Împreună dezvoltăm sectorul 5”, creată la inițiativa Primăriei Sector 5, a primit pentru folosință de la 1 septembrie exact spațiu din Școala 136 în care își desfășura activitatea, de 12 ani, ONG-ul lui Valeriu Nicolae. 

Asociația a obținut o finanțare europeană de 4 milioane de euro pentru a lucra cu copii din zona Ferentari (meditații, mentorat, activități sportive, șase zile pe săptămână) pentru reducerea gradului de marginalizate socială, sărăcie și îmbunătățirea rezultatelor la învățătură și a primit spațiul pentru 4 ani. 

În sala de clasă respectivă își desfășurau până acum activitatea voluntarii conduși de Valeriu Nicolae care ajutau săptămânal peste 100 de copii marginalizați să își facă temele și să facă sport, oferindu-le, totodată hrană, haine și rechizite gratuite. (Citește mai multe detalii aici)

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -