Prima reacție a bărbatului care a bătut o tânără care aștepta liftul

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 21.11.2018 - 09:38

Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului din scara unui bloc din Alba Iulia, a fost dus, luni seara, la sediul poliției pentru audieri. Bărbatul este acuzat că ar fi lovit cu brutalitate o tânără care aștepta liftul.

SHARE

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii vor propune magistraților să dispună arestarea preventivă. La intrarea în secție, suspectul a negat că el ar fi cel care a comis fapta și a spus că nu știe despre ce este vorba, potrivit Digi24.
„Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici (nr. la secția de poliție) să mi se aducă la cunoștiință să vedem despre ce este vorba”, a declarat acesta, potrivit Alba24.Bărbatul din Alba Iulia este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie și tentativă de viol. El a fost însă eliberat anul acesta, în baza legii recursului compensatoriu.

Acum două zile, o tânără a fost atacată de bărbat, în timp ce aştepta liftul.  Femeia a fost lovită și şi-a pierdut cunoştinţa apoi bărbatul s-a aplecat asupra ei, probabil pentru a o jefui. Totul s-a petrecut în câteva secunde. Bărbatul i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut. Atacul a avut loc în blocul M3 din cartierul Cetate, sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00. 

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum alţi doi tineri intră în lift, dar tânăra, care avea să devină victimă, nu intră împreună cu aceştia, neştiind că în spatele său se află atacatorul. Acesta se ”ascunde” în spatele femeii şi se preface că îşi leagă şireturile pentru a nu da de bănuit. Video-ul s-a viralizat imediat pe reţelele de socializare, oamenii încercând ca prin distribuirea filmului să ajute poliţia sa afle cine este făptaşul.
„Autorul din imagini este liberat de fix două luni din penitenciar, el beneficiind de zilele compensatorii", a scris pe pagina sa de Facebook Marian Godină.
În jur de 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi în primele 10 luni ale lui 2018. Dintre aceştia, peste 9.000 au beneficiat de prevederile legii promovate de PSD-ALDE privind recursul compensatoriu, potrivit datelor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -