Prăvălia Penciu, noua destinație a cumpărăturilor cu gust autentic

DE Alexandru Pop | 22.02.2021 - 16:19
Iuliana și Răzvan Penciu/FOTO: NWR

Prăvălia Penciu este o afacere de familie pornită din dorința de a crea un spațiu în care calitatea produselor este pusă pe primul loc și în care producătorii locali pot ajunge ușor la publicul din București.

SHARE

Cei doi proprietari, Iuliana și Răzvan Penciu, și-au propus ca selecția de produse proaspete și conservate să acopere toate nevoile zilnice ale unei familii. De la brânzeturi locale și internaționale și până la rețete tradiționale de dulceță și zacuscă, Prăvălia Penciu propune un alt fel de a face cumpărături alimentare. Accentul este pus pe calitate, recomandări de consum și cumpărături frecvente pentru a asigura o dietă variată și plină de gust.

Investiția inițială de 35.000 euro a fost alocată într-o mare parte amenajării și utilării unui spațiu relaxat și primitor în care clienții găsesc diversitate de gusturi, furnizori și filosofii gastronomice. De la vegetarieni și până la iubitorii de vinuri interesante, Prăvălia Penciu a pregătit ceva pentru fiecare.

Situată pe șoseaua Iancului, nr. 33, într-un spațiu de 80 mp, Prăvălia Penciu se adresează clienților de proximitate extinsă, oameni care caută mereu ce e mai bun, mai curat și mai sănătos pentru familie. Alături de aceste caranteristici obligatorii în alimentația de azi, selecția de produse răspunde și nostalgiei pentru gusturile de altădată, rețete simple și foarte multă aromă locală tradițională.

Pentru că proprietarii sunt iubitori de cafea bună, au ales să includă în portofoliu o selecție de cafele de specialitate de la Dimello. Important de menționat și că aceasta este disponibilă și To Go, făcută din boabe râșnite pe loc.

Printre cei mai importanți producători locali aflați în portofoliul Prăvăliei Penciu se află Karpaten Milk, Fabrica de Brânzeturi Transilvania, Casa Natur, Mansel Alimente cu Tradiție, Făbricuța de lactate Ferma Animalelor din zona de lactate și brânzeturi, Petry, Aurora, Ferma Zootehnica Baia Mare, Carmangeria nea Dima aduc specialități tradiționale din carne, pâinea proaspătă și produsele de panificație sunt livrate proaspete în fiecare zi de către New York Bakers si Covasna, iar doza de dulce vine de la sucurile 100% naturale produse de Profructta și dulcețurile semnate de Ceaunul cu Bunatati, Mica Ilinca, Eden etc.

Lista de vinuri combină armonios soiuri locale cu etichete internaționale, completând o experiență premium de cumpărături.

“Credem că am avut curaj să lansăm un business în plină pandemie, dar ne-am dorit mult și așteptarea nu-și avea rostul. Am analizat producători, am testat produse, am căutat spațiu comercial bun și am decis că acum este momentul nostru. Suntem pregătiți să ne adaptăm în fiecare zi pentru că ne-am propus să construim o comunitate de clienți fideli în jurul Prăvăliei Penciu. Oameni la fel ca noi care caută produse făcute cu respect și responsabilitate.” Iuliana Penciu, co proprietar Prăvălia Penciu

Planurile de consolidare a afacerii includ și dezvoltarea zonei de e commerce dedicat produselor speciale de sezon, iar aceasta vizează și un target corporate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te