Pile la Protecția Consumatorului: finul numit vicepreședinte. Șef la OPC, cu șobolanii la cofetărie

DE Marius Daea | Actualizat: 16.01.2020 - 21:26
Mădălin Claudiu Giurcău

Liderul ALDE Gorj și-a numit finul vicepreședinte la Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Fiul patronului cofetariei din Targu Jiu unde umbla un șobolan pe perete, numit șef la OPC Gorj.

SHARE

Mădălin Giurcău, fost șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorului Gorg a devenit din 14 ianuarie vicepreședinte al ANPC. Acesta a fost numit cu sprijinul lui Robert Filip, lider ALDE Gorj și primar al orașului Rovinari, care este și nașul său.

Organizația PNL Gorj ne-a confirmat că nu-l susține politic pe Mădălin Giurcău pentru numirea în funcția de vicepreședinte ANPC și că acesta beneficiază de susținerea ALDE, în cadrul angajamentului asumat cu PNL privind guvernarea.

Și-a angajat soția la OPC Gorj

Loredana Giurcău, fosta soție a noului vicepreședinte, a intrat inițial în OPC Gorj cu firma proprie, prestatoare de servicii către Direcția metale prețioase. Ulterior, soțul a organizat un concurs la care au participat 6 candidați, câștigat chiar de soția organizatorului de concurs.

Actuala nevastă a noului vicepreședinte al ANPC, Clara Giurcău, administrează fabrica de pâine Gerpen din Targu-jiu, care își distribuie produsele la magazine, restaurante si pensiuni din Targu Jiu și împrejurimi.

Șobolanul pe perete

Pe 12 ianuarie anul acesta, un client a făcut public un video în care se vede un șobolan care se plimba liber pe peretele unei cofetării din Târgu Jiu.

 

Fiul patronului aceste cofetării este inspector OPC la Gorj și a fost numit președinte interimar al instituției după mutarea lui Giurcău. De asemenea aici lucrează și fosta soacră a noului vicepreședinte.

Mai mult, societatea care deține cofetaria este o „școală de cadre” pentru instituția gorjează, în condițile în care doi dintre foștii salariați ai firmei au ajuns să lucreze tot în OPC Gorj.

Numirea interimara ca șef al OPC Gorj a lui Constantin Milosteanu ar fi doar începutul unui alt scenariu pus la cale de actualul vicepreședinte. Surse din OPC ne-au declarat că interimatul de la OPC Gorj s-ar termina odată cu câștigarea concursului de șef la OPC de către actuala soție a lui Giurcău, Clara.

A închis. Telefonul

L-am contactat telefonic pe actualul vicepreședinte ANPC, Mădălin Giurcău pentru a ne explica cum de soția lui a câștigat concursul la instituția pe care el o conducea și incidentul cu sobolanul de la cofetaria din Targu Jiu, cofetărie la care lucrează și fosta sa soacră.

Deranjat de întrebarea privind concursul, ne-a închis telefonul pur și simplu, afirmând doar că este o chestiune veche.

Liderul ALDE Gorj Robert Filip, prezent joi într-o emisiune la televiziunea locala Tele 3 din Târgu Jiu, a confirmat ca l-a susținut pe Mădălin Giurcău pentru numirea pe funcția de vicepreședinte ANPC.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te