Patronul unei școli de șoferi a șantajat-o pe cea mai frumoasă elevă și i-a distrus mașina iubitului

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.10.2022 - 17:08
Patronul unei școli de șoferi șantajat-o pe cea mai frumoasă elevă și i-a distrus mașina iubitului Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Patronul unei școli de șoferi din Iași a fost ridicat de mascați după ce a șantajat și a hărțuit o fostă elevă amenințând-o cu publicarea unor poze compromițătoare. Apoi i-a distrus și mașina noului iubit al fetei.

SHARE

Florin Iulian Bîrsan, patronul școlii de șoferi Auto Bebi, a fost ridicat de mascați zilele trecute. Motivul? A șantajat și a hărțuit o fostă elevă care era foarte frumoasă.

Tânăra l-a cunsocut pe Bîrsan când a urmat cursurile școlii de șoferi a acestuia. Abia împlinise 18 ani când între ea și patron s-a înfiripat o poveste. Din câte se pare, cei doi au avut o relație până prin luna decembrie a anului trecut, când fata ar fi pus punct și și-ar fi făcut un alt prieten. Odată ce aceasta ar fi decis să rupă legătura cu Bîrsan, lucrurile au început să se schimbe.

Citește și: VIDEO De unde avea Calu, poreclit așa pentru dinții lui mari, saci de lingouri și bijuterii

A început s-o urmărească pe tânără și ia- distrus mașina noului ei iubit

Patronul școlii de șoferi a început să o urmărească pe tânără. Așa a aflat că se întâlnește cu alt bărbat. Scos din minți de relația celor doi, Bîrsan s-a gândit să se răzbune. A avariat mașina iubitului fetei de mai multe ori, iar pe aceasta a hărțuit-o și a șantajat-o.

Bîrsan i-ar fi spus că deține imagini compromițătoare cu ea. De teamă, tânăra s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu patronul școlii de șoferi, chiar dacă avea o nouă relație. Iubitul fetei a depus plângeri la poliție după ce și-a găsit mașina avariată și așa a aflat întreaga poveste. Tânăra cu care avea o relație de câteva luni se întâlnea și cu Bîrsan, pentru că era șantajată.

„În cursul dimineții de 16 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Iași au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului, la finalul căreia au condus la sediu un bărbat din Iași. În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta ar fi urmărit în mod repetat o tânără pe motivul refuzului de a continua o relație cu el și ar fi provocat distrugeri unui autoturism folosit de aceasta. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, hărțuire și distrugere, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J Iași, în baza probatoriului administrat în 16 octombrie a.c.. La data de 17 octombrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că tânăra pe care Florin Bîrsan a șantajat-o este foarte de frumoasă. Pentru ea ar fi renunțat la o altă femeie. Cea din urmă ar fi intrat, la rândul ei, în această poveste pentru a-l recâștiga pe patronul școlii de șoferi. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu bărbatul. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să fie condamnat la închisoare, conform BZI.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te