Părăsită de Papadopol pentru o colegă, Ioana Ginghină se mărită. De ce fostul soț nu este invitat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.09.2023 - 19:42
Părăsită de Papadopol pentru o colegă, Ioana Ginghină se mărită. De ce fostul soț nu este invitat - Foto: Fanatik / imagine cu caracter ilustrativ

Ioana Ginghină îmbracă, din nou, rochia de mireasă, la patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița se va cununa civil cu logodnicul ei, Cristian Pitulice, chiar în acest weekend. La nuntă însă nu este invitat și fostul soț.

SHARE

Ioana Ginghină se mărită, la patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița spune că și-a revenit complet după ce fostul soț a lăsat-o pentru o colegă de scenă. 

Citește și: Papadopol, divorț după 12 ani pentru că „voia să fie cowboy”. Își suna fosta soție să îl consilieze

Ioana Ginghină se mărită la patru ani de la divorț

Va fi nuntă mare și nu prea în curtea vilei Ioanei Ginghină, sâmbătă 23 septembrie. Actrița se va cununa civil, chiar la ea acasă, cu logodnicul ei, Cristian Pitulice. Nu vor fi însă mulți invitați, ci doar circa 40, a declarat actrița pentru click!.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente.

Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit Ioana Ginghină, care menționa în trecut că nu crede că-l va invita pe fostul soț, din respect pentru cel care-i va lua locul.

Fostul soț nu este invitat la nuntă

Ioana Ginghină l-ar invita la nuntă pe Alexandru Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă în urmă cu cinci ani. NU va face asta din respect pentru viitorul ei soț care, probabil, „nu s-ar simți bine”.

„Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză. 

Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez, și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe PRO TV.

Au divorțat după 12 ani

Alexandru Papadopol și Ioana au fost căsătoriți nu mai puțin de 12 ani. La un moment dat, Papadopol s-a îndrăgostit de soția lui Adrian Titieni și, în final, au format un cuplu. Papadopol a divorțat de Ioana, în timp ce Adriana a divorțat de Adrian Titieni.

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Au trecut aproape 5 ani de la divorț, iar Ioana dă noi detalii despre despărțirea celor doi. Ea spune că Papadopol a rupt relația pentru că voia altceva. „Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”, a spus ea într-un podcast.

Ioana spune că Papadopol o suna după despărțire. „Mă întreba de anumite decizii pe care să le ia în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te...

Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite, e mai creață decât tine și îmi place mai mult», păi eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te