Olguța Vasilescu și-a povestit nunta la Antena 3: „Și domnul președinte Dragnea a dansat”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 01.04.2019 - 08:24

Olguța Vasilescu, actuală consilieră a premierului Viorica Dăncilă, și-a povestit nunta cu senatorul PSD Claudiu Manda duminică seară, la Antena 3, postul „de casă” al Puterii.

SHARE

S-a arătat deranjată că a fost criticată de liberali că și-a făcut nunta în postul Paștelui și a precizat că chiar „și domnul președinte Dragnea a dansat”, deși, anterior, șeful PSD s-a internat în spital pe motiv că ar avea hernie de disc. 

Citește și: VIDEO Liviu Dragnea s-a vindecat miraculos și a dansat la nunta Liei Olguța Vasilescu

S-a plecat la 7 și jumătate dimineața. Și domnul Dragnea s-a simțit bine. A avut și discuții politice cu primarii noștri. Din punctul nostru de vedere credem că a fost o reușită. Am avut 517 invitați. Au fost foarte multe momente frumoase la nunta mea. De obicei nu mă distrez la nuntă, dar la a mea chiar am făcut-o. Și domnul președinte Dragnea a dansat, ne-am temut puțin și azi chiar s-a resimțit. Toți invitații care au solicitat meniu de post, au primit acest lucru, iar în luna de miere nu vom pleca pentru că vine campania electorală”, a declarat Olguța Vasilescu.

Consiliera lui Dăncilă s-a supărat că președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat decizia de a organiza petrecerea de nuntă în plin postul Paștelui: „Nunta religioasă a noastră a fost pe 24 februarie. Noi am discutat cu preoții dacă e vreo problemă dacă facem petrecerea în post, au zis că nu e vorba de așa ceva. A fost un atac politic. Mi s-a părut ridicol și cred că cei de la PNL nu mai aveau subiecte”. 

Pesediștii la nunta Olguței. Dragnea și Irina Tănase, iubita șefului PSD, premierul Viorica Dăncilă, Manda și Codrin Ștefănescu

Petrecerea Olguței Vasilescu și a lui Claudiu Manda a început sâmbătă, la ora 18:00 şi a fost organizată într-un cort, în localitatea Ișalnița, localitate aflată la 10 kilometri de Craiova. Sala unde a avut loc evenimentul a fost decorată cu lalele, florile preferate ale fostului ministru al Muncii. Meniul a fost unul specific oltenesc, potrivit Antenei 3.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -