O tânără mămică a fost ucisă și aruncată într-un șanț de fostul iubit. Criminalul a povestit tot

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.02.2022 - 14:58
O tânără mămică a fost ucisă și aruncată într-un șanț de fostul iubit. Criminalul a povestit tot Foto Facebook

O tânără care avea o fetiță de cinci ani dintr-o relație anterioară a fost ucisă și aruncată într-un șanț de către un bărbat pe care-l cunoscuse în urmă cu câteva luni.

SHARE

Criminalul s-a predat la Poliție a doua zi și a povestit tot ce s-a întâmplat.

Anul trecut, Delia Păiuș (32de ani), din Caraș Severin, l-a cunoscut pe Mitică Arbanaș (29 de ani) din Mehedinți. 

Citește și: Interlopul Fane Văncică spune c-a fost săltat pentru că e prea popular: Dacă mă omoară în mașină?

După un timp, tânăra mămică și fetița ei de cinci ani s-au mutat în locuința bărbatului din Mehedinți. Apoi au încput să apară scandalurile, iar cunoscuții spun că bărbatul a devenit agresiv, iar Delia Păiuș nu a mai suportat jignirile și lovirile și s-a întors la ea acasă, în comuna Constantin Daicoviciu din Caraș Severin. 

Citește și: Mircea Nebunu, arestat, face invitații la o nuntă cu manele în Italia. Naș va fi fiul lui de un an

Cu toate acestea, acum două zile, Mitică, însoțit de fratele său și un prieten, a trecut pe la Delia, iar tânăra a fost de acord să plece cu cei trei. 

Citește și: Benzinăria pericol în care se bat și se înjunghie interlopii. Al doilea incident într-o lună

Câteva ore mai târziu, Delia avea să fie ucisă cu mai multe lovituri de cuțit și apoi a fost abandonată într-un șanț.

Criminalul s-a predat însoțit de fratele său și a povestit tot

Mitică Arbanaș s-a predat a doua zi la Poliție, însoțit de fratele său și având la el cuțitul cu care a ucis-o pe Delia. Apoi a povestit tot. 

Mitică venise hotărât să îi ceară Deliei să revină la locuința lui din Mehedinți, însă femeia l-a refuzat. Într-o criză de furie, Mitică a scos cuțitul și a lovit-o de mai multe ori în gât. Apoi i-a abandonat cadavrul într-un șanț, la 10 metri de DN 6 și s-a urcat în taxiul cu care venise, apoi a mers la gară și s-a urcat în trenul cu destinația Drobeta Turnu Severin. 

„În data de 16 februarie 2022, la orele 19:45 numitul s-a deplasat cu un tren de călători din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, către municipiul Caransebeș, judeţul Caraş-Severin unde a ajuns la orele 22:00. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu fosta sa concubină, în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran), judeţul Caraș-Severin, iar în jurul orei 23:30, în timp ce susnumiții se deplasau pedestru spre gara din comuna Constantin Daicoviciu (Căvăran), pe fondul refuzului victimei de a reveni la locuința conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, numitul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul.

După aplicarea loviturilor de cuțit, numitul a abandonat cadavrul victimei pe un câmp situat la aproximativ 10 metri de DN 6 – km 470 şi la aproximativ 500 de metri de intrarea în localitatea Căvăran. În acest loc a așteptat sosirea taximetrului care îl adusese în localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran), fiind transportat la gara din municipiul Caransebeș, în jurul orelor 00:00 urcându-se în trenul de călători cu destinaţia Drobeta Turnu Severin”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te