O româncă a fost jefuită de doi drogați italieni, soț și soție, în Parma

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 12.04.2021 - 15:02
Poliția italiană i-a depistat rapid pe cei doi soți drogați care au jefuit o româncă în Parma Foto: poliziadistato.it

O româncă în vârstă de 65 de ani, care se deplasa pe bicicletă în orașul italian Parma, a fost atacată în plină stradă de două persoane, soț și soție. Poliția a fost alertată de o altă femeie italiană care a fost martoră la acest eveniment.

SHARE

Potrivit unui comunicat al Poliției italiene, o femeie de cetățenie română, în vârstă de 65 de ani, se deplasa pe bicicletă de-a lungul străzii Baganza din Parma când, la un moment dat, s-a apropiat de ea un autovehicul condus de o femeie și în care se afla și un bărbat pe scaunul din dreapta.

Citește și: Interlopul Corduneanu, condamnat pentru șantaj la 100 de zile de muncă în asistență socială

Acesta a abordat-o pe românca de pe bicicletă spunându-i că are nevoie de o informație. Când femeia s-a oprit, italianul a pus mâna pe poșeta acesteia, aflată în coșul de pe bicicletă. Femeia a încercat să se împotrivească, dar în cele din urmă a căzut la pământ, iar infractorii au reușit să fugă cu poșeta. 

Vali Nebunu către Romi Neguș: Am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane

Doi drogați italieni, soț și soție, aveau nevoie de bani pentru substanțe interzise

O femeie de cetățenie italiană care trecea în acele momente prin zonă la volanul unui autoturism și a văzut ce a pățit românca noastră, a sunat imediat la 113 și a alertat forțele de ordine, precizând la telefon și numărul de înmatriculare al mașinii cu care se deplasau cei doi infractori. Agenții de la Polizia di Stato au pornit imediat pe urmele făptașilor, pe care i-au găsit în jurul orei 16:30, la bordul autoturismului indicat de martoră, în zona Stradella di Collecchio, notează rotalianul.ro.

Citește și: Prințul Philip către președintele Nigeriei: „Arătaţi de parcă vă pregătiți de culcare". Colecție de gafe

Polițiștii au trecut imediat la percheziția mașinii și a identificării celor doi indivizi care s-au dovedit a fi soț și soție, în vârstă de 36, respectiv 31 de ani. Aceștia au justificat furtul ca fiind o necesitate pentru a-și satisface dependența de substanțele interzise pe care nu aveau bani să le cumpere.

Românca de 65 de ani a depus o plângere împotriva infractorilor, iar polițiștii i-au denunțat pe aceștia la Autoritatea Judiciară pentru jaf agravat și alte infracțiuni.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.