O femeie a sărit să bată două polițiste cu pumnii și picioarele. Pe una dintre ele a udat-o cu urină

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.03.2023 - 12:56
O femeie a sărit să bată două polițiste cu pumnii și picioarele. Pe una dintre ele a udat-o cu urină - Foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ

O femeie a sărit să bată două polițiste cu pumnii și picioarele. Scandalul a degenerat iar scandalagioaica pus mâna pe o găleată și a început să lovească oamenii legii cu ea. Mai mult, una dintre polițiste susține că a fost stropită cu un lichid care seamănă cu urina.

SHARE

Două polițiste au fost agresate într-un mod barbar de o femeie care a devenit agresivă și a început să le lovească cu pumnii și picioarele pe cele două reprezentate ale legii. Mai mult femeia care a provocat scandalul a amenințat din nou oamenii legii cu acte de violență.

O femeie a sărit să bată două polițiste cu pumnii și picioarele. Pe una dintre ele a udat-o cu urină

Scandalagioaica le-a amenințat cu violența, în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe două polițiste locale pe care le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a deteriorat uniforma prin ruperea unuia dintre epoleți.

După ce a fost dusă la Poliție, femeia care a generat scandalul monstru a continuat amenințările la adresa celor două polițiste.

Citește și: UE vrea să cumpere la comun muniție în valoare de 1 miliard € pentru Ucraina. Banii, din contribuții

Totul scandalul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor. Judecătorul de cameră preliminară a constatat, ieri, legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.

Agresoarea a fost arestată preventiv

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade, ultima fiind dată de Judecătoria Turda în 2 martie 2023.

Citește și: EXCLUSIV Apele Române au măsurat debitele pe Chilia și Bîstroe: „Nu sunt modificări semnificative”

„În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că în data de 05.01.2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe str. Margaretelor din loc. Turda le-a ameninţat cu acte de violenţă şi le-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona membrelor inferioare şi superioare, precum şi cu o găleată pe persoanele vătămate B.S. şi M.D., agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Biroul de Ordine Publică, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru soluţionarea unui apel 112, a aruncat cu urină pe persoana vătămată M. D. şi i-a rupt acesteia epoletul, iar după conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Turda …, inculpata le-a ameninţat din nou cu acte de violenţă pe cele două persoane vătămate”, se arată în rechizitoriu, , scrie turdanews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te