Nuntă cu 150 de persoane, întreruptă. Proprietarul Ștefan Mandachi: Restaurantul era ocupat la 26%

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 28.03.2021 - 11:34
Nuntă cu 150 de persoane, întreruptă. Proprietarul Ștefan Mandachi spune că restaurantul era ocupat la 26% Foto: obiectivdesuceava.ro

O nuntă care avea loc în hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava a fost întreruptă de polițiști. La eveniment participau în jur de 150 de invitați. Proprietarul spune însă că toate condițiile legale erau întrunite, spațiul ocupat fiind de 26%.

SHARE

O nuntă care avea loc în hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava a fost întreruptă de polițiști. La eveniment participau în jur de 150 de invitați.

Citește și: Fotbaliștii români, făcuți țigani în meciul cu Ungaria. Suporterii așteaptă reacția lui Eduard Novak

Proprietarul restaurantului, Ștefan Mandachi, a fost amendat cu 10.000 de lei, iar mirii au primit o sancțiune de 2.000 de lei. Ceilalți nuntași au fost doar avertizați de oamenii legii.

Citește și: Interlopul Rechinu i-a mulțumit președintelui Mexicului. Nu-i pasă de mandatul de arestare românesc

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate cca 150 de persoane care participau la o nuntă.

Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private”, transmite IPJ Suceava.
 

Mandachi: Gradul de ocupare era de 26%

Într-o postare pe Facebook, Ștefan Mandachi spune că deține 70 de restaurante și că a delegat managementul să se ocupe de acestea. Mai mult, a dat încă de anul trecut dispoziție ca în aceste locuri să nu se încălce nicio prevedere legală anti-covid19. În caz contrar, toți cei responsabili vor fi demiși, spune el.

În plus, el susține că în restaurant nu era nicio nuntă și că gradul de ocupare era de 26%.

„Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, susține Mandachi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.