Nistor, reacția dură către fanii dinamovişti care i-au înjurat când Neagoe primea îngrijiri medical

DE Adelina Sahlean | 22.07.2019 - 12:34
Dan Nistor, căpitanul echipei Dinamo

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, a catalogat drept inacceptabil comportamentul fanilor dinamovişti, care îi înjurau pe jucători şi pe conducătorii clubului, în momentele în care antrenorul Eugen Neagoe primea îngrijiri medicale.

SHARE

"E stabil, l-au mutat în altă cameră, nu mai e în cea de urgenţe, e destul de ok. Am venit din tribună, nu credeam că e vorba de antrenorul nostru. Când l-am văzut acolo... nu vreau să mai relatez ce s-a întâmplat, pentru că nu vreau să-mi mai aduc aminte. A fost un pic de forfotă şi am văzut că Straton a fugit spre ambulanţă şi mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi am zis că cobor şi să văd ce se întâmplă. Ţipam la domnul Istvan Kovacs să oprească meciul şi el zicea că nu a văzut. Nu are el vină, arbitrul de rezervă trebuia să-i spună în cască, să oprească meciul. (...) Toată lumea e agitată, e cam un haos din ce am văzut eu din afară, pentru că nu am jucat aceste două meciuri. Jucătorilor le frică să iasă şi pe drum, e ceva de nedescris. Omul ăla era jos, întins acolo, aproape să-şi dea duhul şi ei 9n.r. - suporterii) ne înjurau. Nu se fac chestiile astea, suntem în Evul Mediu, nu avem ce să facem, acesta este adevărul", a declarat Nistor, la Digi Sport, potrivit news.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.