Nicolae Ciucă și-a lansat cartea autobiografică în emisiunea culinară tv a lui Mircea Dinescu

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 08.09.2024 - 17:33
Nicolae Ciucă și-a lansat cartea autobiografică - Foto: INQUAM Photos/Eduard Vînătoru - cu rol ilustrativ
Nicolae Ciucă și-a lansat cartea autobiografică - Foto: INQUAM Photos/Eduard Vînătoru - cu rol ilustrativ

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea autobiografică în emisiunea culinară tv a lui Mircea Dinescu. Liderul PNL și fost premier a ales un cadru inedit pentru evenimentul care s-a petrecut cu o săptămână înainte de desemnarea sa drept candidat al liberalilor la alegerile prezidențiale

SHARE

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea autobiografică în emisiunea culinară tv a lui Mircea Dinescu. „În slujba țării” se numește volumul pe care liderul PNL a ales să-l prezinte, în premieră, la show-ul gastronomic găzduit de cunoscutul poet.

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea autobiografică în emisiunea culinară tv a lui Mircea Dinescu

Nicolae Ciucă, președintele PNL și fost prim-ministru al României, și-a lansat cartea inclusiv printr-un anunț făcut pe pagina personală de Facebook, în care i-a invitat pe români să o citească, menționând că o dedică „familiei mele și camarazilor mei”.

„Viața fiecărui om este, în felul ei, o poveste. […] În ce privește propria mea poveste, cea de până acum, firul ei m-a purtat de la vatra satului Plenița și primăverile înflorite din Pădurea Bujorului până la savana africană, munții Afganistanului, dunele de nisip ale Irakului sau Piața Victoriei din București. Pare o poveste neobișnuită, dar veți vedea că nu este”, a scris Ciucă în postarea de pe Facebook.

După mai multe controverse privind cartea, marea lansare a acesteia a avut loc în cadrul emisiunii tv „Politică și delicatețuri” difuzate de Prima TV, una cu specific culinar, prezentată de poetul Mircea Dinescu, potrivit digi24.ro.

Liderul PNL a subliniat în cadrul emisiunii că a scris cartea cu drag, având în vedere că în pagini se regăsește toată viața sa.

Citește și: VIDEO Nicolae Ciucă dezvăluie coperta cărții ”În slujba țării”

Lucrarea în care este povestită viața personală, dar și cea profesională, a generalului Nicolae Ciucă a fost lansată cu fix o săptămână înainte ca acesta să fie desemnat de Partidul Național Liberal drept candidat al formațiunii politice la alegerile prezidențiale care vor avea primul tur pe 25 noiembrie.

„Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini. Vă așteaptă o discuție caldă și deschisă - în special despre prima jumătate a cărții, în ale cărei pagini vorbesc despre experiența mea de viață.

Atât personale, cât și profesionale, acele momente și trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile și m-au învățat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi țara cu devotament, onoare și credință”, a afirmat Ciucă, conform sursei citate.

Citește și: Lui Mircea Dinescu i s-au „înecat” afacerile. Va decide să se mute în Bulgaria și s-o ia de la capăt

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te