Nepoata interlopului Cosmos Tănase a lovit cu pumnul și piciorul o jandarmeriță care face kickbox

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 22.10.2023 - 17:27
Jandarmerița Rebeca Popa a fost lovită de nepoata interlopului Cosmos Tănase Foto: Dezvaluirea.ro

Nepoata interlopului Cosmos Tănase, Maria Magdalena Neagu (17 ani), a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, după ce a lovit cu pumnul și piciorul o jandarmeriță din trupele speciale.

SHARE

Rebeca Popa, o cunoscută jandarmeriță din Iași, practicantă de kickbox, susține că în timpul unei intervenții a primit un picior și un pumn în față de la neapoata interlopului Cosmos Tănase, Maria Magdalena Neagu (17 ani) care ar fi și însărcinată.

Loviturile i-ar fi fost aplicate în timp ce nepoatea interlopului Cosmos Tănase era introdusă în duba jandarmeriei.

Rebeca Popa a sesizat ultrajul și a prezentat judecătorilor și un certificat medico-legal în care scrie că ar avea nevoie între 12-14 zile îngrijiri medicale.

Citește și: Interlopul Vandam, care-a sărit pe mașina nașului Oarză și a urlat că-l decapitează

Avocatul minorei a spus în fața judecătorilor de drepturi și libertăți că pe corpul jandarmeriței sunt contuzii care ar proveni de la antrenamentele de kickboxing care au avut loc cu numai câteva zile de incident, conform Dezvăluirea.

Nepoata lui Cosmos Tănase a ajuns la Spitalul de Copii Sfânta Maria prezentând pe corp mai multe traumatisme.

Citește și: Fane Căpățână și Sandu Geamânu furau butelii din copac îmbrăcați în milițieni, metoda "Maradona"

Rebeca Popa a devenit cunoscută în 2020 când a participat la urmărirea unui șofer, care a durat aproximativ 30 de minute, până când jandarmeriţa l-a împuşcat pe şofer în umăr. 

Totul a plecat de la o ceartă între membrii familiei nepoatei lui Cosmos Tănase

În seara zilei de 10 octombrie Maria Magdalena Neagu a fost cu familia la bâlciul organizat de municipalitate în Cicoarei cu ocazia Sărbătorilor Iașului. La un moment dat membrii familiei au decis să se îndrepte spre casă iar când au ajuns în parcarea Spitalului Arcadia ar fi izbucnit o ceartă.

La fața locului a ajuns această trupă antitero a jandarmeriei care ea compusă din trei bărbați și Rebeca Popa. La un moment dar minora ar fi cerut în glumă ca jandarmii să o ducă acasă fapt care a iritat ‘’forțele de ordine’’.

‘’ La data de 10.10.2023, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pe strada Prof. Narcis Măcinoi din mun. Iaşi, întrucât mai multe persoane manifestau o stare de agitaţie, tulburând ordinea şi liniştea publică. În această împrejurare, inculpata minoră ar fi iniţiat un dialog cu organele de ordine, solicitând în glumă, să fie dusă acasă de organele de jandarmerie.

Faţă de refuzul celor din urmă, întrucât nu exista o stare de pericol care să justifice acest demers, inculpata minoră ar fi început să adreseze insulte şi cuvinte jignitoare respectivului echipaj, moment în care aceştia au iniţiat procedura legitimării.

Întrucât inculpata minoră a continuat să manifeste o stare de agitaţie şi un limbaj insultător la adresa organelor de ordine, jandarmii au condus-o la autospeciala tip dubă fără a o încătuşa, întrucât minora a susţinut că era însărcinată.

În momentul introducerii în autospecială şi în timp ce persoana vătămată jandarm a încercat să intre la rândul său în autovehicul, inculpata minoră i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul şi alta de picior în zona feţei, cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale’’, ne-a transmis Liviu Ionuț Păiuși, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te