Moroșanu, după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa: Mă duc să vorbesc cu el, de ce vrea iar sărac?

DE Alexandru Pop | Actualizat: 03.05.2021 - 13:47
Moroșanu, după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa: Mă duc să vorbesc cu el, de ce vrea iar sărac?/FOTO: Instagram/Cătălin Moroșanu

„Călărețul” Sergiu Ciobotariu a primit, în urmă cu an, o casă și 5.600 de euro, în urma unei campanii umanitare pe care a lansat-o Cătălin Moroșanu. La începutul lunii aprilie, tânărul a declarat că a vândut imobilul din cauza dificultăților financiare.

SHARE

Citește și: FOTO&VIDEO Adi Mutu a petrecut pe manele înainte de Paște. Cine este numărul 1 pentru „Briliant”

În primă instanță, echipa care administrează paginile de social media ale luptătorului a oferit o reacție pe Facebook. Acum, la câteva săptămâni după eveniment, Cătălin Moroșanu a rupt tăcerea. Sportivul a hotărât să discute cu Sergiu pentru a afla cu exactitate motivul pentru care acesta a înstrăinat casa și a dezvăluit că se aștepta cumva la acest deznodământ.

Citește și: VIDEO Blindatele și elicopterele cartelului Jalisco Nueva Generacion care terorizează Mexicul și se luptă de la egal la egal cu armata

"Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: <Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?> Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: <Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii>. Una la mână!

Citește și: Nevestele ucigașilor Gigi Englezu și Pompi au scos la vânzare mitralierele și pistoalele soților

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

Citește și: Un Lamborghini al proxenetului Spaidăr, care a bătut un ginecolog, scos la licitație de stat

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul", a declarat Cătălin Moroșanu, pentru as.ro.

Citește și: Senator american: Putin, responsabil de „roiurile de OZN-uri” de deasupra navelor de război ale SUA

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.