Monica nu are milă pentru Irinel Columbeanu, ajuns la azil. De ce nu îl va ajuta cu bani?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.11.2023 - 18:43
Monica nu are milă pentru Irinel Columbeanu, ajuns la azil. De ce nu îl va ajuta cu bani? - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Irinel Columbeanu a căzut de la cele mai înalte culmi. Milionarul a ajuns să locuiască într-un azil, acolo unde nimeni nu-i mai are de grijă. Nici măcar fosta soție, Monica Gabor, nu mai vrea să audă de el. Iată ce a declarat vedeta.

SHARE

Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. A rămas falit, bolnav și locuiește într-un azil. Nici măcar fosta soție, Monica Gabor, nu mai vrea să audă de el. Iată ce a declarat mama copilului lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor nu mai vrea sa-și amintească de Columbeanu 

Irinel Columbeanu nu se simte deloc bine. În spațiul public au apărut recent imagini cu fostul milionar, în timp ce o persoană îl ajuta să se îmbrace. Scena a fost filmată și făcută publică pe rețelele sociale, reacțiile utilizatorilor online la aceasta fiind diverse și unele controversate.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să facă publică o scrisoare în care să explice partea ei de poveste. Tânăra a susținut că fostul milionar de la Izvorani a încercat să o distrugă, nicidecum să o susțină, acesta fiind și motivul pentru care s-a mutat în Statele Unite.

În scrisoarea pe care a trimis-o redacțiilor centrale din România, Monica Gabor a explicat că nu mai poate să tacă, fiindcă fostul său soț o poate răni foarte mult. În cele din urmă, tânăra a precizat că, la un moment dat, acest lucru ar putea să se finalizeze cu moartea ei.

Irinel Columbeanu i-ar fi luat Monicăi Gabor toate resursele de care avea nevoie pentru a o putea crește în siguranță pe fiica lor. Tânăra a susținut că afaceristul a luat toți banii săi și i-a transferat în contul lui, dar i-a sustras și mașina, și locuința.

„Dacă i-ar păsa de Irina, nu ar putea să o rănească pe propria ei mamă. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii munciţi de mine, că i-a transferat pur şi simplu în contul lui, că mi-a luat casa, maşina. Toate acestea au fost munca mea. 

Nu i-a păsat că m-a lăsat, la propriu, pe stradă. În mijlocul nopţii a trebuit să plec pentru că un ordin judecatoresc mi-a fost lipit pe uşă, spunându-mi-se că nu am dreptul să locuiesc în casa în care am crescut-o pe fetiţa noastră.”

Dată afară din casă. „Uită că sunt mama copilului lui”

A făcut tot şi face în continuare tot ce-i stă în putinţă să mă desfiinţeze, să mă sfâşie. Doreşte să atragă asupra mea oprobiul public, denigrandu-mă şi inventând atât de multe poveşti despre mine. Uită că sunt mama copilului lui”, a notat Monica Gabor în scrisoare.

Irinel Columbeanu a avut o avere de 150.000.000$, dar a ajuns la azil după o viață de lux. El și-a pierdut vila de la Izvorani și banii în petreceri și lux.

Irinel Columbeanu a părăsit garsoniera închiriată și s-a mutat la un azil, potrivit propriilor declarații. El spune că și-a găsit liniștea în locul unde acum mulți ani s-a retras și tatăl său.

La doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie de nerecunoscut. Bărbatul care era odată și care reușea să învârtă pe deget femeile este acum doar o umbră palidă a milionarului.

AVC-ul suferit în primăvara anului trecut l-a făcut pe Columbeanu să fie de nerecunoscut. Celebrul afacerist a ajuns acum piele și os, ba chiar a rămas cu sechele după accidentul vascular cerebral. 

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te