Moderatorul RTV Victor Ciutacu, decorat de ÎPS Teodosie și lăudat de Sputnik

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 03.01.2022 - 22:32
Moderatorul RTV Victor Ciutacu, decorat de ÎPS Teodosie și lăudat de Sputnik. Foto Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, moderatorul care s-a vaccinat, dar militează la România TV împotriva vaccinării, va fi decorat de IPS Teodosie, înaltul ierharh antivaccinist. Știrea a fost preluată de Sputnik.

SHARE

Moderatorul România TV Victor Ciutacu, care invită în emisiunile sale în majoritate personaje care militează împotriva vaccinării anti COVID-19, va fi decorat de către Arhiepiscopia Tomisului cu ordinul bisericesc Crucea Dobrogei, pentru activitatea sa jurnalistică.

Știrea a fost fost făcută publică de Victor Ciutacu, pe contul său de socializare, și preluată imediat de Sputnilk, oficiosul Moscovei. 

„Acesta nu și-a ascuns emoția, mai ales că vestea i-a fost transmisă personal jurnalistului român de către însuși arhiepiscopul Teodosie”, a scris publicația care face propagandă rusească în România.

„Vestea sfârșitului de an pentru mine a fost că Arhiepiscopia Tomisului m-a distins cu Crucea Dobrogei. Și m-a bucurat și mai tare faptul că am aflat-o nu din vreun comunicat de presă impersonal, ci direct la ÎPS Teodosie. Care a avut delicatețea să mă caute pe 31 decembrie (până m-a găsit și a durat ceva) să mă anunțe personal.

Nu-s defel familiarizat cu rânduielile bisericești, dar înțeleg că e cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Tomisului (dacă greșesc, să mă corecteze degrabă Eugen Tănăsescu) și că o voi primi pentru sprijinul pe care eu (născut evreu, botezat ortodox) l-am acordat ortodoxiei în cel de-al doilea an al pandemiei.
 
Scriu și aici, în rezumat, ce i-am spus și înaltului ierarh. Dincolo de obișnuitele politețuri de complezență, sunt realmente impresionat și onorat. Și voi face tot ce-mi stă în putință să ajung cât mai curând la Constanța să-mi ridic distincția...”, a scris Victor Ciutacu.

Moderatorul RTV s-a vaccinat

Prezentatorul România TV Victor Ciutacu a anunțat că și-a făcut și doza 3, booster, cu vaccin anti COVID-19. Moderatorul a postat informația pe Facebook, dar a limitat difuzarea doar pentru prietenii săi virtuali. Publicul larg nu poate vedea anunțul.

„Terminăm odată cu legendele? Gata și tura a treia, am început să albesc intensiv de când mă tot înțep. Și să nu mai puiesc trei generații, uitasem...”, a scris Victor Ciutacu.

Citește și: Victor Ciutacu a făcut doza 3 și contestă minciunile difuzate de România TV, post la care lucrează

Emisiunea moderată de Victor Ciutacu a fost amendată în octombrie de către Consiliul Național al Audiovizualului pentru că a difuzat declarații anti vaccinare ale arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te