Minciuni de la Kuzmin: Bărbatul care a intrat în ambasadă cu mașina, victima „propagandei din Kiev”

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.04.2022 - 13:28
Minciuni de la Kuzmin: Bărbatul care a intrat în ambasadă cu mașina, victima „propagandei din Kiev” / FB Tudor Bogdan

Un bărbat a decedat miercuri dimineaţă după ce s-a lovit cu maşina de gardul unei reprezentanţe diplomatice de pe Şoseaua Kiseleff, în urma impactului autoturismul luând foc. În ultima sa postare pe Facebook, Bogdan Drăghici a scris: ”Și eu sunt ucrainean”.

SHARE

În ultima sa postare pe Facebook, Bogdan Drăghici a scris: ”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”

În mașină s-au găsit explozibili, ceea ce arată că a fost vorba de un atentat.

Ambasada rusă are propria versiune conspiraționsită și mincinoasă asupra evenimentului.

Privind incidentul lângă Ambasada Rusiei în România din 6 aprilie 2022

„Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea. În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus.

De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina. Precizăm că, în urma incidentului, niciunul dintre angajații Ambasadei și forțelor de ordine române nu au fost răniț” .

La Bucea a fost un gocid

Cadavrele a cel puţin 20 de bărbaţi îmbrăcaţi în haine civile zăceau sâmbătă pe o stradă din Bucea, oraş la nord-vest de Kiev pe care militarii ucraineni tocmai l-au recucerit de la forţele ruse, a constatat un jurnalist AFP.

Citește și: VIDEO Zeci de cadavre pe o stradă din Bucea, oraş recent eliberat din apropiere de Kiev

Ofițerii ucraineni de aplicare a legii au găsit o cameră de tortură în subsolul unui sanatoriu pentru copii din Bucea, unde trupele rusești torturau civili, transmite Procuratura Generală ucraineană.

Citește și: Cameră de tortură descoperită în subsolul unui sanatoriu pentru copii din Bucea

Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei din Capitală şi a murit ars în urma impactului este Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA. El a fost condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica. Asociația TATA milita pentru dreptul taților asupra copiilor.

 
 Citește și: Bărbatul mort după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei era condamnat pentru că-și abuzase fiica

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te