Minciuna Andreei Moldovan, demontată de Voiculescu: când a aflat ministrul de incidentul de la Babeș

DE Mircea Marian | Actualizat: 13.04.2021 - 12:18
Andreea Moldovan Foto: Facebook

Minciuna Andreei Moldovan, secretar de stat în ministerul Sănătății, demontată chiar de Vlad Voiculescu: ministrul a precizat, la Antena 3, la ce oră a aflat de incidentul de la spitalul Victor Babeș.

SHARE

„Dânsul ( ministrul Voiculescu, n.r.) a fost acolo de la ora 17.00 , a fost primul printre cei de acolo. (…) Vă dați seama că nu ascundem nimic, este o situație tragică, trebuie să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat, azi, secretarul de stat Andreea Moldovan.

Minciuna Andreei Moldovan, demontată de Voiculescu

Ministrul Sănătății a declarat, pentru Antena 3, că a aflat, de fapt, între orele 18:00 și 18:30 despre ce s-a întâmplat la spital, și că Andreea Moldovan ”a greșit pentru că ieri nu a fost în București și nu știa foarte clar ora“. 

”Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului. Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați. O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici. Condoleanțe pentru familiile îndurerate!”, a scris Voiculescu, luni seară, pe Facebook.

Citește și: Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, anchetă după tragedia de la „Victor Babeș”

Ministerul Sănătații a anunțat incidentul la ora 20.44, printr-un comunicat oficial de presă.

Pe de altă parte, presa a început să primească informații neasumate despre incident în jurul orei 19.20.

Ministrul Vlad Voiculescu a anunțat luni noaptea pe Facebook că a aflat despre ”problemele de la spitalul Victor Babeș” în jurul orei 18:30.

Raed Arafat a spus că ”în jurul orei 16.25” a apărut problema creșterii presiunii la TIR-ul mobil de la Victor Babeș, el a aflat ”după orele 17.00” și ”ulterior am luat legătura cu ministrul Voiculescu. Dânsul m-a sunat după ora 18 și i-am explicat toată situația, deja era anunțat”.

Citește și: UDMR îl susține pe Vlad Voiculescu și crede că ministrul are doar probleme de comunicare

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.