Dan Diaconescu a cunoscut gemenele la un dineu al milionarului Murad care-i dădea și camere gratis

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 14.04.2023 - 14:57
Dan Diaconescu era găzduit gratuit în camerele hotelurilor lui Mohammad Murad Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea/George Călin

Milionarul Mohammad Murad îl găzduia gratis pe Dan Diaconescu în hotelurile sale de pe Litoralul românesc, acolo unde fostul patron al OTV făcea adevărate orgii. Milionarul este plecat în Liban, iar numele său este legat și de scandalul de la Aeroportul Otopeni.

SHARE

Milionarul de origine libaneză Mohammad Murad, proprietar al Complexului Paoramic Blevedere din Olimp, ar fi suspectat de complicitate cu Dan Diaconescu în dosarul "Sex cu minore".

Omul de afaceri i-ar fi pus la dispoziție, gratis, lui Dan Diaconescu camerele în care s-au desfășurat partidele de sex și ar fi știut despre ce este vorba. 

Milionarul Mohammad Murad îi dădea gratuit lui Dan Diaconescu camere

”Camerele erau oferite, gratis, lui Dan Diaconescu, de miliardarul Mohammad Murad. Acum, omul de afaceri este plecat din România și se află în Liban, motivul declarat fiind unele probleme de sănătate.

Citește și: Interlopii români mor lovindu-se cu mașinile, înjunghiați și ciuruiți de gloanțe. Răzbunări violente

Dar nu este exclus ca Mohammad Murad să fi fugit din țară tocmai pentru a scăpa de anchetă, fiindcă poate fi acuzat de complicitate cu Dan Diaconescu”, au declarat surse judiciare, în exclusivitate pentru Gândul.

Diaconescu a cunoscut gemenele la un dineu al lui Murad

Aceleași surse dezvăluie că gemenele din dosar ”au făcut parte din echipa de campanie a lui Mohammad Murad, atunci când acesta a candidat pentru funcția de primar al orașului Mangalia, iar Dan Diaconescu le-ar fi cunoscut pe tinere la un dineu organizat de omul de afaceri”.

Citește și: Vandam și Jean Brăileanu și-au amenințat nașul, tot un interlop, că-l decapitează. Au fost reținuți

Totodată, aceleași surse dezvăluie că ”fuga din țară a lui Mohammad Murad ar fi legată și de ancheta pe care DNA  a declanșat-o la Aeroportul Otopeni, existând informații care îl «leagă» pe Murad de influentul Cristian Bălan, «spionul» aflat în prezent în arest la domiciliu”.

Afaceristul de origine libaneză a declarat, însă, că nu a fugit din România, ci că a plecat în Liban pentru că are probleme de sănătate.

”Legat de ultimele informații apărute în spațiu public, voi preciza următoareleNiciodată nu am negociat și nu voi negocia un schimb între câștigurile materiale și valorile morale. Am decis  nu îmi fie niciodată rușine făcând un lucru cu care nu  pot mândri. Am primit educație  fiu o persoană echilibrată, de folos pentru societatea din care fac parteși eu, la rândul meu,  dau educația mai departe copiilor mei pentru  așa este corect. (…)

Niciodată nu am avut nicio informație, nici măcar în glumă nu am discutat cu dl. Dan Diaconescu asemenea subiect. Chiar daca  fi știut, cu siguranță  fi fost total împotriva acestei întâmplări. Nu  pot considera un prieten de-al dl. Dan Diaconescu, sau mai precis o persoana care comunică des cu dansulînsă recunosc  ne cunoaștem bine, dar nu am știut nicio secunda de asemenea întâmplări.

Nu pot afirma sau infirma faptul  acest aspect a existat sau nu, însă faptul  s-a întâmplat în unul din hotelurile noastre este un context care chiar nu  priveșteînsă cert este  nu sunt de acord  niciodată și niciunde în aceasta lume  se profite de naivitatea minorilor. În opinia mea, cei care fac asemenea abuzuri ar trebui  aibă o pedeapsa maxima și fără excepție”, a scris omul de afaceri Mohammad Murad pe pagina sa de Facebook.

Interceptări

Publicația aktual24.ro a intrat in posesia unor stenograme din dosarul lui Dan Diaconescu, in care acesta discuta cu una dintre minorele gemene sa ii fie livrata o „virgina”.

Dan Diaconescu: Te-ai interesat si tu de ce te-am rugat aseara?

T.A. O sa ma interesez, o sa vorbesc cu o prietena.

Dan Diaconescu: Dar stii tu ca mai e sau ce?

T.A.: Dar tu vrei virgina, virgina?

Dan Diaconescu: Normal, ce inseamna, virgina doar pe jumatate sau ce?

T.A.: Am o fata, dar are 15 ani.

Dan Diaconescu: Pai da…legal, stii cum se zice.

T.A.: 16,17…ei, da.

Dan Diaconescu: Cine este? O cunosti de mult sau?

T.A.: Da, o cunosc de mult.

Dan Diaconescu: Pai si unde traieste?

T.A.: In Techirghiol, are vreo 16 ani. Ce mi-e 16, ce mi-e 17?

Dan Diaconescu: Stiu, ma, dar sa facem cunostinta cu ea intai, nu vrei?

T.A.: Pai hai vino in seara asta la mine sa vorbim.

Dan Diaconescu: Pai si poti sa o aduci si pe ea?

T.A.: O sun.

Dan Diaconescu: Ia suna. Si suna-ma inapoi.

T.A.: Bine hai pup, pa.

Dan Diaconescu: Ai poza cu ea? Obtine si tu o poza.

T.A.: Da, am poza.

Dan Diaconescu, doar control judiciar

Acuzat de mai multe infracțiuni extrem de grave – act sexual cu un minor, în formă continuată, şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată -, Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu după ce Judecătoria Constanţa a respins propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Fostul patron TV află, joi, care va fi decizia luată de judecători după ce atât avocatul său, cât și Parchetul, au depus contestație, dar acest scandal de proporții îl readuce în atenție și pe afaceristul de origine libaneză Mohammad Murad.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te