Mesajul găsit de un șofer de Range Rover care a parcat pe trotuar. „Îți rup ștergătoarele”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 17.10.2022 - 10:52
Range Roverul parcat pe trotuar în București- Foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un bucureștean a parcat neregulamentar pe trotuar, pe bulevardul Ion Mihalache, astfel că a atras furia unei persoane, care i-a lăsat un bilet în parbriz.

SHARE

Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, dar mesajul a împărțit internetul în două, sute de oameni spunându-și părerea.

„Sunt tare curios să aflu cine **** te-a învățat să parchezi în halul ăsta. Sper că nu faci sex la fel de prost cum parchezi (măcar atât). P.S. Ai noroc că de data asta nu am făcut nimic, dar data viitoare îți rup ștergătoarele și îți tai cauciucurile”, este mesajul lăsat în geamul mașinii.

Postarea a adunat sute de comentarii. Pe de-o parte, anumite persoane au spus că nesimțirea șoferilor care parchează neregulamentar este ieșită din comun, pe când alți oameni au condamnat gestul celui care a scris mesajul, susținând că poliția trebuie să rezolve problema și că nimeni nu are dreptul să vandalizeze o mașină, indiferent de cum a parcat șoferul.

„Nu înțeleg o chestie.... Ok parchează prost / neregulamentar.... Dar de ce trebuie să îi vandalizăm mașina??? Se sună la poliție. Prost cum este poate chiar a muncit pt mașina aia... nu înțeleg de ce de la o parcare proastă trebuie să rupem, să distrugem, asta este efectiv o gândire înapoiată, poliția îl amenda cu o sumă de bani clar și îl rezolva. Vandalizarea nu cred că este o soluție”.

Citește și: EXCLUSIV 4.000 de copii, abandonați în primele 6 luni ale anului. De 5 ori mai puțini, adoptați

„Genial mesajul. Numai bun de o plângere penală”

„Degeaba există poliție, toți primitivii își fac singuri dreptate sau consideră că vandalizarea unei mașini este ceva normal”

„Am văzut mașini parcate mai nesimțit de atât și lumea trecea nepăsătoare. Aici pare doar parcată în loc interzis, nu că n-ai avea loc să treci cu troleul”

Citește și: VIDEO Un nou asediu al Rusiei asupra Kievului. Cel puțin 5 explozii au fost raportate luni dimineața

„Sunt curios cu ce a fost deranjat pietonul, observ că e spațiu suficient să meargă pe trotuar. Categoric, nu este normal cum a parcat, însă faptul că i-a ridicat ștergătorul și l-a scos din clemă (probabil l-a și forțat în capotă) se consideră act de vandalism. După o bătaie bine meritată sunt sigur că va învăța că în situații de genul singura ripostă poate să fie un apel la poliția locală”

 

„Roagă-te să nu existe camere de luat vedere în zonă și să nu se afle că ai scris acel bilețel, că altfel ești tare bun de plângere””Dacă te găseam lângă mașină te băteam cu ștergătorul ca data viitoare să nu mai pui mâna pe bunul altei persoane”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te