Mârlănie misogină a Sindicatului Europol: insinuare grobiană pe FB despre bustul unei polițiste

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.05.2021 - 15:06

Sindicatul polițiștilor Europol a publicat o postare pe Facebook care se voia, probabil, o glumă, dar arată o atitudine misogină față de polițiste, în legătură cu trăsăturile fizice ale cărora se fac comentarii cel puțin nepotrivite.

SHARE

Sindicatul polițiștilor Europol a publicat pe FB un comentariu dezgustător („Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!”) la o fotografie cu o polițistă.

Postarea a fost dristribuită masiv și a avut sute de comentarii la fel de misogine.
 
Cum se prezintă sindicatul
 

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL este o organizație sindicală formată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru apărarea drepturilor fundamentale și profesionale ale polițiștilor.

Membrii fondatori ai acestei structuri au avut parte de experiențe negative din partea celorlalte organizații sindicale care, la un moment dat, au transformat lupta sindicală într-o „afacere” proprie pe care o gestionau în funcție de interesele lor personale.

Citește și: Cristian Ghinea secretizează criticile Comisiei Europene pe PNRR

Procesul actual de schimbare de generații în M.A.I., a scos în evidență o necesitate acută și o dorință a unei schimbări în ceea ce privește politica sindicală practicată până în acest moment.

Din acest motiv, inclusiv principiile de organizare a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL diferă radical față de celelalte organizații sindicale, tocmai prin aplicarea inversă a puterii decizionale, în sensul că, la nivel central, liderii sindicatului au un rol de reprezentare a obiectivelor și intereselor filialelor create la nivelul fiecărui județ.

Pe baza acestui concept, revendicările promovate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, se vor baza pe nevoi și probleme obiective, de la nivelul de bază al structurii, respectiv de la polițiștii din stradă, care sunt primii care aplică legea și cei mai vulnerabili în privința răspunderii pe care o poartă.

Președintele Europol este Cosmin Dorel Andreica. Ceilalți lideri sunt tot polițiști.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.