Interlopul Corduneanu, condamnat pentru șantaj la 100 de zile de muncă în asistență socială

DE Adrian Costin | Actualizat: 12.04.2021 - 12:36
Membrii clanului Corduneanu par făcuți să lucreze în asistență socială Foto: bzi.ro
Bogdănel Corduneanu Foto: dezvaluirea.ro

Bogdan Corduneanu a fost arestat după ce a cerut taxă de protecție în urma unui conflict dintre două videochatiste. Cele două tinere s-au apucat să facă videochat împreună, cu acordul iubiților lor, apoi s-au certat.

SHARE

După o vreme, una dintre tinere a renunțat la colega ei și a făcut videochat pe cont propriu. Ulterior, prietenul fetei care a rămas fără parteneră a vrut să se răzbune și i-ar fi cerut fostului partener să-i dea câteva mii de euro.

Vali Nebunu către Romi Neguș: Am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane

Pentru a primi acești bani, tânărul a apelat la Bogdănel Corduneanu.

Citește și: Prințul Philip către președintele Nigeriei: „Arătaţi de parcă vă pregătiți de culcare". Colecție de gafe

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat, pe Bogdan Corduneanu la 1 an și opt luni, dar cu suspendare. 

Citește și: Medicul Denciu, eroul anului în Belgia, jignit de Flavia Groșan în România: „Eroul" care s-a ars

 

100 de zile de muncă în folosul comunității pentru un șantaj la o videochatistă

Instanța a mai dispus ca inculpatul Bogdan Corduneanu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituții publice aflată în subordinea Consiliului Local sau a Primăriei comunei Holboca, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială.

În același dosar, magistrații au decis condamnarea lui Cosmin Ionuț Mihăianu, tânărul care a apelat la serviciile lui Cordneanu, la 1 an și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj în formă continuată. Și acesta trebuie să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunității.

Amenințările lui Bogdănel

În  ianuarie 2020, partea vătămată L.P.A a stabilit împreună cu prietena sa L.I.A, ca această din urmă să facă videochat pentru a mai câștiga niște bani.

În aprilie partea vătămată s-a întâlnit cu Mihăianu care s-a plâns că prietena să nu mai are  urmăritori pe contul său și astfel au stabilit că cele două fete să facă împreună videochat. Astfel, cele două L.I.A și G.M au făcut împreună videochat pe un cont comun. Împreună au câștigat 3.000 lei pe care i-au împărțit în mod egal.

La un moment dat, prietena parții vătămate nu a mai vrut să facă videochat cu prietena lui Mihăianu și astfel s-a retras din colaborare.

După acea G.M și-a luat o altă partenera de videochat o față pe nume M.B. 

Noua partenera M.B și-a dat seama că Mihăianu și prietena să o cam păcălesc la bani, astfel că fata s-a întâlnit cu partea vătămată care ar fi sfătuit-o astfel să-și administreze singură  contul de videochat ceea ce a și făcut.

Astfel a justificat  Mihăianu faptul că a pierdut bani din cauza părțîi vătămate și așa s-a ajuns că Bogdan Corduneanu să regleze conturile.

Mihăianu a contactat partea vătămată pe messenger Facebook și i-a spus că trebuie să-i dea 4.000 tokens (monedă virtuală), echivalentul a 2.000 de dolari prejudiciul creat  pentru că a sfătuit-o pe M.B să se retragă din colaborare. Mihăianu l-a amenințat că în caz contrar va contacta pe toți prietemii pe care îi are L.I.A și le va da poze cu această în ipostaze indecente din ședințe de videochat. Așa au stabilit împreună ca partea vătămată să-i dea 3.000 lei, conform dezvaluirea.ro.

Pentru acest lucru au stabilit să se întâlnească împreună pe  data de 10.12.2020  la orele prânzului la spălătoria  Auto Self Service. Când a intrat cu mașină în benzinărie a avut o supriză. O persoană a deschis portiera din drepta a mașinii și s-a urcat pe locul pasagerului din față. Era Bogdănel Corduneanu. Amenințându-l Bogdan Corduneanu i-ar fi  cerut lui A. L. P să-i dea suma de 3.500 euro motivat de faptul că acesta din urmă ar fi sfătuit-o videochatista pe nume B. M. să-și  administreze individual  contul  de videochat de pe charturbate.com. și astfel i-ar fi creat un prejudiciu lui Ionuț Cosmin Mihăianu.  Bogdan Corduneanu a venit cu mașina lui Mihăianu la spălătorie. Când a revenit la mașină Bogdanel i-a spus lui Mihăianu că partea vătămată îi va da 2.000 euro prin intermediul său. Bogdanel l-ar fi amenințat pe A.L.P că în caz contrar îl va căuta peste tot prin oraș iar dacă se va duce la Poliție va face mai rău, conform dezvaluirea.ro. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te