Knock out la clubul Time Out: O femeie a bătut trei tinere. Paznicii au dat cu spray și cu bastonul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 11.04.2022 - 17:25
Foto: Maurício Mascaro/Pexels

Scandalul a început după miezul nopții atunci când o femeie s-a luat la ceartă cu un grup de tinere care se aflau în club. Apoi a început bătaia, iar paznicii au dat cu spray și l-ar fi lovit și pe unul dintre bărbații care intreveniseră să aplaneze conflictul.

SHARE

Scandalul avea să înceapă la clubul ”Time Out” din Iași în jurul orei 1:00. Atunci, o femeie s-a luat la ceartă cu câteva tinere, iar, de la un schimb de cuvinte până la o bătaie în toată regula nu a fost decât un pas.

Citește și: Un an cu suspendare pentru interlopul din clanul Corduneanu care flutura sabia în centrul orașului

Petrecărețele au început să se lovească, iar, în încăierare, se pare că ar fi intrat și doi bărbați, cel mai probabil pentru a le despărți pe ”pițipoance”. Conflictul a fost observat de agenții de pază de la clubul ”Time Out”, care au intervenit. Unul dintre agenți a pulverizat spray iritant către cei doi bărbați și i-ar fi lovit cu un baston, conform BZI.

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

Cam o oră a durat tot scandalul de la ”Time Out”. Ulterior, în jurul orei 2:00, polițiștii au fost chemați la locație chiar de către unul dintre tinerii agresați. Oamenii legii au ajuns la locul indicat și au discutat cu toți cei implicați. Ulterior, oamenii legii au deschis un dosar penal, iar, acum, fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat la ”Time Out” pe data de 2 aprilie și cine trebuie tras la răspundere.

Citește și: Cine e Andriy Khlyvnyuk, rockerul care a reunit Pink Floyd și a dat microfonul pe o pușcă de asalt

Dosar penal pentru femeile implicate și paznici

Polițiștii ieșeni îi anchetează acum atât pe agenții de pază, cât și pe femeile implicate în scandal.

”Pe 2 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției II de Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 aprilie, în jurul orei 1:00, o femeie ar fi agresat 3 tinere, în timp ce acestea se aflau într-un club din municipiul Iași, iar, ulterior, ar fi intervenit agenții de pază, care ar fi agresat doi tineri și ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen în direcția acestora. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu reprezentanții restaurantului, pentru a solicita un punct de vedere legat de situația creată. Însă Ștefan Tânjală, patronul Time Out, nu a putut fi contactat. De asemenea, reporterii BZI au apelat numărul de telefon de pe site-ul clubului Time Out, însă nici acolo nu a răspuns nimeni.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te