Interlopul Seif Duduianu și familia lui, băgați după gratii. Au sechestrat o tânără pentru căsătorie

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.09.2023 - 15:21
Seif și fiul său, Ionuț, Trimiși la închisoare Foto: Facebook

Interlopul Seif Duduianu, soția și așți membrii ai familei acestuia au ajuns după gratii în urma unui scandal din 2019. Atunci au luat de pe stradă și au sechestrat o tânără încercând să- determine pe părinții ei să accepte căsătoria

SHARE

Familia interlopului Văduva Miltiade, zis Seif Duduianu, a ajuns după gratii pentru pentru comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate, dar și pentru infracțiunea de complicitate la viol.

Este un scandal din 2019, când o fata de 17 ani a fost răpită de pe stradă apoi sechestrată pentru a-i obliga familia să accepte căsătoria cu unul dintre copiii lui. 

Interlopul Seif Duduianu și familia lui, băgați după gratii. Au sechestrat o minoră

În data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai mute persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Potrivit informațiilor Antena 3, ar fi vorba de membri ai clanului Duduianu. 

Citește și: Interlopii Seif și Ionuț Seif, din clanul Duduianu, au avut palpitații la procesul cu maneliștii

Au fost reținuți Văduva Miltiade zis Seif, Duduianu, sotia acestuia Constantin Elena zisa Leana precum si trei dintre fiii acestora respectiv Văduva Rareș de 18 ani,  Vaduva Ionuț și Văduva Netinian și alte două persoane din anturajul acestora.

Văduva Rareș este acuzat de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, iar celelalte rude respectiv tatăl acestuia...  Seif Duduianu, mama sa Leana lui Seif și frații acestuia sunt acuzați de complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și favorizarea infractorului.

Citește și: VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate.

Ei au fost condamnați la îănchisoare iar joi, 7 septembrie, polițiștii i-au dus la penitenciar.

”La data de 07 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare opt mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

La data de 7 septembrie 2023, Judecătoria Sectorul 1 a emis 8 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate, dar și pentru infracțiunea de complicitate la viol.

- Primul mandat a fost emis pe numele unui bărbat în vârstă de 23 de ani, fiind condamnat la 7 ani și 4 luni pentru viol și lipsire de libertate. 

- Cel de-al doilea mandat a fost emis pe numele unui bărbat de 31 de ani, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol. 

- Un alt mandat a fost emis pe numele unui bărbat în vârstă de 27 de ani, fiind condamnat la 6 ani pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

- De asemenea, un bărbat de 53 de ani a fost condamnat la 7 ani și 10 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

- Un alt bărabt în vârstă de 37 de ani a fost condamnat la 9 ani și 6 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

- De asemenea, trei femeie în vârstă de de 29, 53, respectiv 57 ani au fost condamnate la 6 ani de închisoare pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

Cele 8 persoane au fost încarcerate în penitenciar”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te