VIDEO Proxenetul Briliant își tatua victimele cu o coroană sau un diamant, apoi posta poze cu ele

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.03.2023 - 17:52

Proxenetul Briliant își tatua victimele cu o coroană sau un diamant, uneori si cu cuvântul Briliant, pentru a ști toată lumea că fac parte din "Imperiul" lui. El s-a filmat când strângea bani cu fărașul, iar la câteva zile a fost arestat.

SHARE

Proxenetul Alexandru Daniel Chirculescu, zis „Briliant”, își obliga fetele pe care le exploata să-și tatueze o coroană sau un diamant pentru a ști toată lumea că-s din "Imperiul" lui. 

Interlopul a devenit cunoscut când s-a filmat live strângând bani cu fărașul pentru a arăta tuturor cât este de bogat. La câteva zile a fost arestat în timp ce voia să plece în excursie la Dubai.

Banii proveneau însă din rețeaua de proxeneți pe care o conducea Briliantul. El atrăgea fetele prin metoda "Lover boy", inclusiv minore, pe care apoi le exploata sexual. 

Proxenetul Briliant își tatua victimele cu o coroană sau un diamant 

Interlopul le-a cerut mai multor tinere să-și tatueze pe corp o coroană sau un diamant, însoțite sau nu de cuvântul „Briliant”, prezentând pe contul său de socializare tinere ce purtau articole de îmbrăcăminte cu „însemnele imperiale”, și care au ales să facă parte din „Imperiu”.

Citește și: Interlopul Cristișor, care a lovit un tânăr în cap cu un topor după un botez, vrea să scape mai ușor

„Inculpatul nu are remuşcări sub acest aspect, marcând prostituatele cu propriul însemn de putere, specific unui împărat, aşa cum rezultă din imaginile şi fotografiile ataşate la dosar, mai exact este vorba de o coroană regală sau diamant, însoțite, sau nu, de cuvântul „Briliant”, tatuate pe corpul unora dintre victime”, conform anchetatorilor.

Citește și: Cei nouă frați Dinamită - Matei, care au omorât un rival într-o luptă cu săbii și topoare, vor afară

Cu banii câștigat în urma exploatării fetelor care proveneau, în special, din familii amărâte, Briliantul mergea în excursii exotice în țări precum Thailanda, Emiratele Arabe, Singapore, Maldive, Laos, unde acesta s-a deplasat de mai multe ori pe an.

Citește și: Soția interlopului Petronel Corduneanu, pe holul instanței: Dar nu mai mori odată? Are un nou dosar

Evident, posta apoi totul pe rețelele de socializare. 

Tribunalul Gorj l-a condamnat la 15 ani de închisoare pe Alexandru Daniel Chirculescu, însă sentința nu este definitivă.

Tatăl acestuia, care i-a fost complice la unele infracțiuni, a primit o pedeapsă de 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea faptelor de complicitate la proxenetism și spălare a banilor.

Judecătorii au decis să mențină sechestrul asigurător asupra unor bunuri mobile și imobile ale acestora, printre care o limuzină Chrysler, două case și trei cutii de valori, până la concurența sumei de 405.000 de euro.

Pedepse privative de libertate de 2 ani, respectiv 3 ani și 4 luni, au primit alți doi inculpați, trimiși în judecată în același dosar. O singură persoană a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare.

S-a filmat cum aduna bani cu fărașul

În urmă cu doi ani, un filmuleț cu ,,Briliantul” din Drăguțești, care s-a filmat în timp ce aduna bani cu fărașul, a devenit viral pe internet. Peste numai câteva zile, Alexandru Daniel Chirculescu a fost arestat pentru trafic de minori, trafic de persoane și spălare de bani.

Polițiștii l-au „ridicat” atunci de pe aeroport, când intenționa să plece în Dubai. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te