Interlopul Cristișor, care a lovit un tânăr în cap cu un topor după un botez, vrea să scape mai ușor

DE Adrian Costin | Actualizat: 03.03.2023 - 15:50
Interlopul Cristișor, care a lovit un tânăr în cap cu un topor Foto: adevarul.ro

Interlopul Cristișor Pavel (34 de ani) a lovit un tânăr în cap cu toporul de mai mute ori la un botez, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor. Acum încearcă să fie liber mai repede.

SHARE

Interlopul Cristișor Pavel a lovit un tânăr în cap cu toporul de mai mute ori la un botez, fiind condamnat la 5 ani de închisoare, din care a ispășit mai puțin de trei.

Incidentul în urma căruia interlopu a fost arestat s-a petrecut la un botez, pe 16 iunie 2019, organizată într-un local din Vulcan.

Pe fondul acestei stări conflictuale şi a stării de ebrietate în care se aflau cei doi, în dimineaţa zilei de 16 iunie, făptuitorul a căutat persoana vătămată, un tânăr de 31 de ani, la scara blocului unde locuieşte şi a ameninţat-o cu un topor.

Apoi a lovit uşa unui apartament situat deasupra etajului unde locuieşte victima.

Citește și: Cei nouă frați Dinamită - Matei, care au omorât un rival într-o luptă cu săbii și topoare, vor afară

Interlopul Cristișor a lovit un tânăr în cap cu un topor la un botez

Imediat după incident, cei doi au comunicat telefonic, context în care partea vătămată l-a chemat pe agresor în zona din faţa unui magazin. Pavel a venit cu maşina şi l-a lovit de mai multe ori cu un corp contondent, cel mai probabil cu acelaşi topor cu care a lovit uşa apartamentului.

Citește și: Soția interlopului Petronel Corduneanu, pe holul instanței: Dar nu mai mori odată? Are un nou dosar

"După ce l-a lovit de mai multe ori cu toporul în cap, a plecat imediat de la locul faptei. Victima a fost adusă în stare de comă la un spital din Timişoara, prognosticul medicilor fiind rezervat”, arată reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, conform Gorjonline.

Victima a fost internată în comă, însă medicii au reusșit să o salveze.

A făcut și un accident cu victime

La scurt timp după agresiune, Cristişor Pavel a produs un accident grav. În timp ce se deplasa cu autoturismul spre Petroşani, în zona localităţii Aninoasa, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism, condus de o femeie. Bărbatul a fost rănit şi a rămas internat în spitalul din Petroşani, iar femeia, de 43 de ani, a fost transportată la Cluj, pentru o intervenţie chirurgicală dificilă.

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat, în 2019, pe Cristişor Pavel (34 de ani) la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor şi la plata a 9.774 lei (daune materiale) şi de 15.000 euro (daune morale) unui tânăr de 31 de ani pe care l-a lovit de mai multe ori cu un topor în cap. 

Hunedoreanul condamnat și-a ispășit o parte din pedeapsă la Penitenciarul Târgu Jiu, iar ieri o instanță a judecătoriei din municipiu a hotărât să îl lase pe acesta în libertate deși nu a executat trei ani din pedeapsă.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te