Interlopul exhibiționist Bulă, condamnat pentru că a aruncat cu mese și scaune în clienții unui bar

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 12.08.2022 - 09:56
Interlopul exhibiționist Bulă, condamnat pentru că a aruncat cu mese și scaune în clienții unui bar Foto: mesagerulneamt.ro

Interlopul George Aanei, (38 de ani), căruia i se mai spune „Bulă“ a bătut o adolescentă de 16 ani, apoi s-a dezbrăcat de tot pe stradă. Acum a primit o condamnare pentru o bătaie dintr-un bar de acum trei ani.

SHARE

Citește și: Petre Roman, declarație controversată: Am decis să divorțez pentru că e dreptul meu să mă simt bine

Interlopul George Aanei, zis Bulă, este autorul mai multor bătăi prin baruri, dar și o condamnare cu suspendare pentru trafic de țigări. 

Citește și: Aproape de condamnare, Alex Bodi schimbă iubitele. Cea actuală a plecat cu 30.000 € de la fostul

Judecătoria Târgu Neamţ i-a condamnat la patru ani și opt luni de închisoare cu executare pe Bulă și la doi ani, patru luni şi nouă zile, tot cu executare, pe prietenu său, Dan Amătăsoaei, pentru o bătaie într-un bar.

Citește și: Interlopul Mincă, liderul clanului Sadoveanu, a fost furat. Hackerii i-au spart contul de Facebook

Pe 21 octombrie 2018, într-un bar din Târgu Neamţ, Bulă şi Amătăsoaei, beți, au început să arunce cu scaune, mese şi pahare spre ceilalţi consumatori. Oamenii din local au sunat la 112, idar pînă să vină poliția, cei doi scandalagii dispăruseră. Au fost însă rapid identificați și s-au ales cu dosarul penal în urma căruia au și fost condamnați. 

Bulă, un interlop exhibiționist

Ultima faptă a lui Bulă a avut loc pe data de 4 mai 2021, când a luat la bătaie o adolescentă de 16 ani, pe stradă,  după care s-a dezbrăcat în pielea goală şocându-i pe trecători.

Citește și: VIDEO Interlopul Petre Gemaru, șef de clan, sărbătorit cu săbii, bâte și topoare

„Din investigaţii a reieşit că, la data de 4 mai, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei minore de 16 ani. De asemenea, bărbatul ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, tulburând ordinea şi liniştea publică prin producerea de larmă, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere“, se arăta într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.  Bulă a fost acuzat de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Citește și: Rechinu n-are scăpare din închisoarea din care a evadat El Chapo. Cum poate fi extrădat

O altă condamnare recentă a  lui „Bulă“, dar care nu este definivă, a fost de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării, pentru contrabandă cu ţigări. Instanţa l-a obligat să plătească Administraţiei Finanţelor Publice suma de 8.000 de lei, reprezentând taxe vamale, accize şi TVA, pentru cele peste 600 de pachete de ţigări fără timbru fiscal românesc cu care a fost prins asupra lui, conform Adevărul. 

Citește și: Interlopul Bulă nu e poreclit degeaba așa: Are un tatuaj scris greșit pe burtă, dar el e mândru

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te