Interlopul Mincă, liderul clanului Sadoveanu, a fost furat. Hackerii i-au spart contul de Facebook

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.07.2021 - 13:38
Nici surorile sale vrăjitoare, Rada și Mihaela Mincă, nu l-au mai putut ajuta pe interlopul Nat Mincă să-și recupereze contul de Facebook furat Foto: Facebook
Nici surorile sale vrăjitoare nu l-au mai putut ajuta pe interlopul Nat Mincă să-și recupereze contul de Facebook furat Foto: Facebook

Interlopul Remus Mincă, liderul clanului Sadoveanu, despre care s-a spus că a ordonat eliminarea lui Emi Pian, simte acum pe pielea lui cum e să fie furat.

SHARE

„În legătură cu contul meu de Facebook pe care l-am avut vreo 15 ani, acum câteva zile mi-a fost spart și furat.

Citește și: Interlopul Rechinu n-are scăpare din închisoarea din care a evadat El Chapo. Cum poate fi extrădat

Dacă primiți mesaje de pe el, să știți că nu sunt eu. Cred că e deconectat deja, mi l-au deconectat. Mi-a fost furat contul de Facebook, ăla vechi, Nat Mincă și ăsta e noul meu cont de Facebook.

Se mai întâmplă și pe la casele mai mari. Nu știu ce putea să facă cu contul meu. Acum 2 zile mi-au spart parolele, mi-au spart tot și mi-au luat contul. Cine, nu știu! Dintr-o dată, n-am mai putut să-l accesez”, a spus Nat Mincă pe noul lui cont de socializare.

 
 
Nat Mincă și surorile sale vrăjitoare, Rada și Mihaela Mincă Foto: Facebook
 

Legătura cu Emi Pian

Nat Mincă, liderul clanului Sadoveanu, este vărul lui Aurel Trandafir, zis și Aly Sadoveanu, care a fost împușcat în cap de un alt interlop român în timpul unei dispute pe o stradă din Anaheim, SUA.

Citește și: Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, la o gală a Institutului Cultural Român

Același Nat Mincă a stat la masă cu Emi Pian în noaptea în care acesta a fost ucis, și avusese un conflict cu Duduienii cu puțin timp înainte.

Citește și: Legătura dintre uciderea lui Emi Pian și execuția lui Aly Sadoveanu

Nat Mincă  a fost reținut în septembrie după ce polițiștii au descins la 37 de locuințe din București și Ilfov, pentru „combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale”.

CITEȘTE ȘI: Marea Neagră are gaze. Degeaba. Resursele, greu de extras din cauza politicii și a costurilor

Nat Mincă transmisese mai multe amenințări Duduienilor. Dintr-un clip postat pe Youtube de interlopul din clanul Sadoveanu, acesta spune că totul a pornit de la pasiunea fiului său pentru jocuri de noroc și împrumuturile pe care grupările rivale i le ofereau.

Infracțiunile clanului Sadoveanu

Clanul Sadoveanu are baza în orașul Chitila, iar activitatea lor infracţională variază de la trafic de carne vie, proxenetism, cămătărie, rețele de cerșetorie şi răpiri până la furturi de maşini şi din locuinţe, tâlhării şi trafic de droguri.  

În ultimul deceniu s-au implicat în afaceri imobiliare, fiind susținuți de funcționari din cadrul Primăriei Sector 1. Ei sunt principalii furnizori de voturi pentru aleșii locali.

Tot cei din clanul Sadoveanu controlau prostituatele din zona Tunari. 

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

Escrocheriile Sadovenilor cu "reginele" magiei negre din Chitila

În februarie 2011, douăzeci de membri ai clanului Sadoveanu au fost reţinuţi, fiind acuzați de săvârşirea mai multor fapte violente şi a unor înşelăciuni.

 Citește și: FOTO Locurile din lume unde au putut fi văzute OZN-uri. Și Sfinxul e pe listă

Unul dintre liderii clanului Sadoveanu, Remus Mincă, zis Nat, şi concubina acestuia, Roxana Lider, zisă Dalila- nepoata Sidoniei şi fiica Luminiţei- regina magiei negre, şi vrăjitoarea Anita - pe numele real Carmen Chivea erau cercetaţi de procurorii Parchetului Capitalei. Douăzeci de membri ai clanului Sadoveanu, au fost reţinuţi la sfârşitul săptămânii trecute de Parchetul Capitalei, fiind acuzaţi de fapte de violenţă, tâlhării,  înşelăciuni şi favorizarea infractorului. Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare doar pentru zece persoane, însă procurorii au făcut recurs şi cer arestarea întregului grup.  

Potrivit procurorilor, Nat Mincă, împreună cu Alișor Sadoveanu și alți membri ai clanului,  au fi ridicat mai multe case în comuna Chitila şi le-au fi mobilat fără să plătească nimic.

Ei au comandat obiecte de construcţie, de finisaj, decoraţiuni interioare, mobilă şi electrocasnice. După ce livrarea mărfii era făcută, agentul însoţitor era ameninţat de rromi şi obligaţi să părăsească zona, fără să plătească factura.

„În alte cazuri, după descărcarea mărfii, ei spuneau că nu au decât euro şi trebuie să-i schimbe pentru a achita marfa. Plecau în două maşini spre o casă de schimb valutar sau spre un bancomat pentru a scoate lei după card. Pe drum, îl lăsau în urmă pe însoţitorul mărfii şi se pierdeau în trafic", au arătat procurorii.

Cu facturile neplătite, mulţi şoferi s-au întors să încarce marfa, dar aceasta ori era luată de ceilalți membri ai clanului, ori erau ameninţaţi sau chiar bătuţi.

„Doar într-un singur caz de infracţiune a fost livrată în Chitila un set de mobilă scumpă, în valoare de 140.000 de euro", se arată în acest dosar. În acest dosar, prejudiciul a fost estimat la mai multe sute de mii de euro. 

În urma acestui dosar, Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu a fost condamnat la 6 ani și patru luni de închisoare pentru tâlhărie, dar a fugit din țară și nu a făcut nicio zi. Pentru acest lucru era dat în urmărire internațională.

 
 
 
 
 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te