Interlopul care-și băga datornicii dezbrăcați iarna în apă și-a serbat ilegal ziua cu 30 de persoane

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.01.2021 - 13:55
Interlopii Paul Ștefan și Ion Nasleu Foto: Facebook

Judecat pentru trafic de droguri, cămătărie și sechestrare de persoane, proaspăt scăpat de arestul la domiciliu, interlopul Paul Ștefan a decis că e momentul să-și facă ziua la un restaurant din Timișoara.

SHARE

Paul Ștefan este cunoscut pentru cruzimea cu care acționa. Una dintre victime a povestit că, după ce acumulase o datorie de 30.000 euro, la Paul Ștefan, în noiembrie 2018 a început să-l evite și să nu mai răspundă la telefon. Când i-a răspuns și s-a întâlnit cu Paul Ștefan, acesta i-a reproșat toate acestea ”după care l-a condus în parcul din spatele Catedralei, unde i-a cerut să intre în râul Bega, ca pedeapsă și avertisment pentru viitor. Persoana vătămată s-a dezbrăcat de haine și a intrat în apă, deși afară era foarte frig, fiind aproximativ 5 grade”, se arată în rechizitoriu. Victima a luat, ulterior, cu ajutorul tatălui, un credit ipotecar  și i-a virat lui Paul Ștefan 130.000 lei în cont cu specificația ”donație”, conform Pressalert. 

 
 
În momentul de față, Paul Ștefan este trimis în judecată pentru trafic de cocaină, cămătărie și constituirea unui grup infracțional organizat, dar și în dosarul sechestrării unui bucureștean care a câștigat peste 70.000 de lei, la pacanele, în clubul de jocuri de noroc Champions din Timișoara.
 
Ieri seara, interlopul care tocmai scăpase de măsura arestului la domiciliu, înlocuită cu cea a controlului judiciar, își serba ziua cu încă vreo 30 de prieteni la un local de pe Calea Lipovei din Timișoara, când poliția a descins în forță și a spart petrecerea.
 

Citește și

VIDEO Balada lui Garcea, plătit cu 140000 € de TVR: Iohannis și Arafatis să-mi suflakis în trompetis


   
Polițiștii au verificat și dacă printre cei prezenți erau persoane cu care Paul Ștefan are interdicție de a lua legătura. S-au dat doar 19 amenzi  în valoare de 21.000 lei pentru că unii dintre cei care au participat la chef erau cu familia. De asemenea, administratorul restaurantului a fost amendat cu 10.000 lei, conform Pressalert

Citește și
 
 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.